Lecco
-
Lecco
Lecco
Zdravím,
jmenuji se Olda, ale na internetu se vyskytuji nejčastěji jako Lecco, je mi 20 a jsem z Karlových Varů. Jsem takový absinthový začátečník, i když ani to není správné slovo - zatím jsem totiž přišel do styku jen s českými absinthy. Zatím nejlepší absinth, jaký jsem pil, bylo Absinthium 1792, ale doufám že v dohledné době seženu nějaký zahraniční a rozšířím si obzory.
jmenuji se Olda, ale na internetu se vyskytuji nejčastěji jako Lecco, je mi 20 a jsem z Karlových Varů. Jsem takový absinthový začátečník, i když ani to není správné slovo - zatím jsem totiž přišel do styku jen s českými absinthy. Zatím nejlepší absinth, jaký jsem pil, bylo Absinthium 1792, ale doufám že v dohledné době seženu nějaký zahraniční a rozšířím si obzory.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lecco
Vítej mezi námi!!!Lecco píše:Zdravím,
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Vítej, další člene do naší absinthe-mafiánské rodiny 
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
-
Lecco
Už jsem se tam díval a těším se, že snad brzy něco z nabídky ochutnám