qeyro
Napsal: stř 30. led 2019 13:40:31
Zdar dámy a páni,
inspirován panem Žufánkem, jsem se začal trošku zajímat o Absinth a zjistil, že jde o cosi jiného, než jsem měl uloženo dlouhodobě v paměti. Něco jsem nastudoval a tím pádem zjistil, že když mi chutná Ouzo, tak není důvod, aby mi nechutnal Absinth. No a jelikož se cítím kvalifikovaný a jsem takový, že nejlíp si všechno udělám sám tak jsem se zkusmo pustil do testovací šarže. Jako zkušební jsem zvolil recepturu, kterou lze dohledat pod názvem "Švýcarský Absinthe z Pontarlier". Dělal jsem to jen tak ze zvědavosti, jestli má cenu se tím zaobírat, ale výsledek mě velice pozitivně překvapil. Samozřejmě je tam spousta věcí, které udělám příště jinak, ale jako výchozí bod to naprosto předčilo očekávání. Hledal jsem na webu nějaké místo kde by bylo možné probrat různé věci kolem vyladění chutě a při tom narazil i na toto forum. To je ten důvod proč jsem tady


inspirován panem Žufánkem, jsem se začal trošku zajímat o Absinth a zjistil, že jde o cosi jiného, než jsem měl uloženo dlouhodobě v paměti. Něco jsem nastudoval a tím pádem zjistil, že když mi chutná Ouzo, tak není důvod, aby mi nechutnal Absinth. No a jelikož se cítím kvalifikovaný a jsem takový, že nejlíp si všechno udělám sám tak jsem se zkusmo pustil do testovací šarže. Jako zkušební jsem zvolil recepturu, kterou lze dohledat pod názvem "Švýcarský Absinthe z Pontarlier". Dělal jsem to jen tak ze zvědavosti, jestli má cenu se tím zaobírat, ale výsledek mě velice pozitivně překvapil. Samozřejmě je tam spousta věcí, které udělám příště jinak, ale jako výchozí bod to naprosto předčilo očekávání. Hledal jsem na webu nějaké místo kde by bylo možné probrat různé věci kolem vyladění chutě a při tom narazil i na toto forum. To je ten důvod proč jsem tady

