Fillu
Napsal: stř 27. bře 2019 12:36:03
Ahojte,
jmenuji se Michal a jsem náplava do Moravské metropole. Původem su hanák takže mám hodně blízko ke slivovici a pochopitelně každý rok děláme několik lahví do rodiny. Moje první zkušenost s absinthem nebyla úplně vydařená: cca. 17 let, machrování na vesnické hospodě. Ani nevím co to bylo, možná Hills. Dokonce to mám i někde zdokumentované na fotografiích před akcí i po akci a není to hezké. Následně jsem na dlouhou dobu na Absinth zanevřel a až nedávno se naše cesty opět protnuly a začínám poznávat kouzlo tohoto drinku. Jsem tedy novic, ale věřím, že toto je to správné místo, kde se dá přiučit od těch nejzkušenějších.
Doma mám Dubied Žufánek pro který jsem ještě nenašel tu správnou příležitost či La Grenouille.
To je v rychlosti asi vše. Děkuji za váš čas, jste báječné publikum.
jmenuji se Michal a jsem náplava do Moravské metropole. Původem su hanák takže mám hodně blízko ke slivovici a pochopitelně každý rok děláme několik lahví do rodiny. Moje první zkušenost s absinthem nebyla úplně vydařená: cca. 17 let, machrování na vesnické hospodě. Ani nevím co to bylo, možná Hills. Dokonce to mám i někde zdokumentované na fotografiích před akcí i po akci a není to hezké. Následně jsem na dlouhou dobu na Absinth zanevřel a až nedávno se naše cesty opět protnuly a začínám poznávat kouzlo tohoto drinku. Jsem tedy novic, ale věřím, že toto je to správné místo, kde se dá přiučit od těch nejzkušenějších.
Doma mám Dubied Žufánek pro který jsem ještě nenašel tu správnou příležitost či La Grenouille.
To je v rychlosti asi vše. Děkuji za váš čas, jste báječné publikum.