Absintherie v Jilské
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Pche...kdyz si tak vzpomenu na to, jak me tam po setkani nalejvaly do 5 do rana na ucet podniku, tak ja se servirkama v absintherii rozhodne problemy nemam 
Omnia mea mecum porto.
Asi si budu muset udělat menší výlet do Prahy "Po stopách absinthu" .... a obejít vyhlášené podniky...
Jen abych se pak dostal dom, když se to tam poslední dobou tak kvete....
Jen abych se pak dostal dom, když se to tam poslední dobou tak kvete....
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo dnes jsem se stavil na jednoho panáčka
baví mě tam ochutnávat nový věci a je vidět že i když se celkem snažím mám stále co objevovat 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Během tohoto týdne tam dojde k rozšíření sortimentu o Ancienne! Příští místo setkání je zcela jasné 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Aneb zákazníkovi, který si řekne o ohnivý rituál s L'Ancienne, budou uříznuty ruce!Martin píše:Během tohoto týdne tam dojde k rozšíření sortimentu o Ancienne! Příští místo setkání je zcela jasné
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme v Wajtem rokovali v Absintherii, z čehož jsem si odnesl následující poznatky:
- Obsluha super! Protivná servírka tam nebyla.
Ochotný barman, kterému bych chtěl tímto poděkovat za vzorek zdarma (Libertine se stonkem v láhvy - btw. jakžtakž... s malou hořkostí)
- Na lístku destilovaných absinthů je L'Amesinthe, což je od stejného výrobce, který vyrábí i Versinthe. To se dalo poznat už z prvního čuchu. Navíc pochybuji, že jde o ryzí destilát.
Hořký až hrůza. Není to sice taková katastrofa jako Versinthe (je tam rozhodně méně cukru), ale svého výběru jsem litoval. Pokud je to skutečně pravý destilovaný absinthe, tak je zmršen ošklivým způsobem.
- V seznamu absinthů je i jakýsi absinthe s názvem prostě "Absinthe" - láhev nám bohužel donesena nebyla... protože obsluha zkrátka nevěděla, o který absinthe jde.
Přes tyto malé nedostatky musím dát Absintherii plus.
- Obsluha super! Protivná servírka tam nebyla.
- Na lístku destilovaných absinthů je L'Amesinthe, což je od stejného výrobce, který vyrábí i Versinthe. To se dalo poznat už z prvního čuchu. Navíc pochybuji, že jde o ryzí destilát.
- V seznamu absinthů je i jakýsi absinthe s názvem prostě "Absinthe" - láhev nám bohužel donesena nebyla... protože obsluha zkrátka nevěděla, o který absinthe jde.
Přes tyto malé nedostatky musím dát Absintherii plus.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Musím se omluvit protivné servírce.
Jelikož včera jsem do absintherie opět zavítal a z protivné číšnice se stala celkem pohodová slečna. Asi záleží na přístupu zákazníka.
Dal jsem si Blanchette. Voňavé, ale chuťově... jsem měl chvíli dojem, že to tam pančujou s nějakým levným lihem, ale to může být jen můj subjektivní dojem.
Bagety maj pořád super!
A perlička - vrazil tam policista s pobudou, který absintherii dělá reklamu nošením reklamní cedule. Orgán vyžadoval majitele, kterého se mu samozřejmě nedostalo. Pobuda prý nemá licenci na reklamu po Praze. Servírka mi poté potvrdila, že to je na denním pořádku, že orgáni sem tam přilezou a pak zase odlezou. x-))
Dal jsem si Blanchette. Voňavé, ale chuťově... jsem měl chvíli dojem, že to tam pančujou s nějakým levným lihem, ale to může být jen můj subjektivní dojem.
Bagety maj pořád super!
A perlička - vrazil tam policista s pobudou, který absintherii dělá reklamu nošením reklamní cedule. Orgán vyžadoval majitele, kterého se mu samozřejmě nedostalo. Pobuda prý nemá licenci na reklamu po Praze. Servírka mi poté potvrdila, že to je na denním pořádku, že orgáni sem tam přilezou a pak zase odlezou. x-))
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to ta bloňďatá slečna, ta ta je na mě vždy příjemná a není tajemstvím, že holduje pravému absinthu
mj. pobuda s reklamou na Absintherii je super
myslíte, že je placen v naturáliích?
mj. pobuda s reklamou na Absintherii je super