HG paliči se tu těší oblibě, takže studuj, zkoušej, testuj a všechno dokumetuj
JirkaXDU
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: JirkaXDU
Vítej Jirko!
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Taky tě vítám mezi námi. Ať se ti tu líbí.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Vítej.
A heslo dne: "Bez kvalitního matroše se frčí špatně." Tzn. kvalitní bylinky jsou základ. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za přivítání, to sem si snad ani nezasloužil.
Co se týká "vaření" : zatím řeším vlastní techniku. Mám rozpracovanou náplňovou kolonu s 15-ti teoretickými patry. Základem je 50 l nerez keg. Co bude dál se uvidí a hodně to bude záležet na financích.
2 Sudlice:
Foťák to je kapitola sama pro sebe.
Stařičkej Kodak ZD 710 , ale mě to zatím stačí. A kdyby se mi ho někde podařilo rozbít či utopit, tak mě to aspoň nebude tolik mrzet.
To je zatím vše, přátelé.
J.
Co se týká "vaření" : zatím řeším vlastní techniku. Mám rozpracovanou náplňovou kolonu s 15-ti teoretickými patry. Základem je 50 l nerez keg. Co bude dál se uvidí a hodně to bude záležet na financích.
2 Sudlice:
Foťák to je kapitola sama pro sebe.
To je zatím vše, přátelé.
J.
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Jestli tě to uklidní, tak se přiznám, že taky používám ultrazoom, jenom o něco mladší - Olympus SP 590 UZ. Se zoomem jsem maximálně spokojená, ale už by to holt chtělo "zrcadlo"JirkaXDU píše:Foťák to je kapitola sama pro sebe.Stařičkej Kodak ZD 710 , ale mě to zatím stačí. A kdyby se mi ho někde podařilo rozbít či utopit, tak mě to aspoň nebude tolik mrzet.
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Jo zrcadlo, to byly doby. Ještě za doby klasiky - analogu. Zenit E, moc povedenej foťák. Jenže to už je nějakejch 30-35 let. A pak tu mám ještě měchovej foťák na film 9x9 cm. Specialita pro sběratele, ale nedám. Certotrop - Compur výrobce F. Deckel - Munchen výroba někdy kolem roku 1920 - 25 ? Jenže do něj dneska už film neseženu a pokud ano tak za cihlu zlata.Sudlice píše: Jestli tě to uklidní, tak se přiznám, že taky používám ultrazoom, jenom o něco mladší - Olympus SP 590 UZ. Se zoomem jsem maximálně spokojená, ale už by to holt chtělo "zrcadlo"
Jj léta letí.
J.
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
- davar
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Na jakou vysku ti tech 15 tp vychazi? odhaduji tak okolo 3 m. absithe se prakticky vzdy destiluje v 'single pot' usporadani, aby byl vysledek co nejaromatictejsi. stejne tak vinovice. ale na vyrobu super cisteho lihu (vodky?) by to byl mocny nastrojJirkaXDU píše: Mám rozpracovanou náplňovou kolonu s 15-ti teoretickými patry. Základem je 50 l nerez keg.
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak hrozny. Vlastní náplň má něco kolem 1,2-1,3 m. Hodně záleží jakou náplň použiješ. Nejlíp vychází nerez drátěnka. Má velkej poměr objemu k ploše. Celkovou výškou bych se měl vlízt do 2,5 m (už kvůli stropudavar píše: Na jakou vysku ti tech 15 tp vychazi? odhaduji tak okolo 3 m. absithe se prakticky vzdy destiluje v 'single pot' usporadani, aby byl vysledek co nejaromatictejsi. stejne tak vinovice. ale na vyrobu super cisteho lihu (vodky?) by to byl mocny nastroj
J.
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já k té zrcadlovce teprve spěju a nebude klasická, ale digitální. Z klasiky teď používám Konicu Auto S2 z roku 1963 http://camerapedia.wikia.com/wiki/Konica_Auto_S2 plus používám Smenu 8M - klasiku, která za dob totality snad nechyběla v žádné průměrné rodině.JirkaXDU píše:Jo zrcadlo, to byly doby. Ještě za doby klasiky - analogu. Zenit E, moc povedenej foťák. Jenže to už je nějakejch 30-35 let. A pak tu mám ještě měchovej foťák na film 9x9 cm. Specialita pro sběratele, ale nedám. Certotrop - Compur výrobce F. Deckel - Munchen výroba někdy kolem roku 1920 - 25 ? Jenže do něj dneska už film neseženu a pokud ano tak za cihlu zlata.
Toho "měcháče" se rozhodně nikdy nezbavuj, i když slouží už jen jako dekorace, bude to čím dál větší poklad.
Hmm že bych vytáhl ze skříně Flexaretu?...
Jinak vítám nového mafiána...
Jinak vítám nového mafiána...