Seznam pravých absinthů.
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seznam pravých absinthů.
Habu, Hieronymus Bosch Temptation od Cami je pravý absinthe? Jestli to lze tedy z etikety odhadnout (mě ještě lahvinka nepřišla). Jestli je pravý, tak ho, prosím, připiš do seznamu. Ať má Česká republika další solidní absinthe a ne jenom ty příšerné barvené likéry. Sice podle Tvé recenze Hieronymus Bosch Temptation Verte žádné terno nebude, ale hodnocení přes 60% je i tak lákavé k jeho ochutnání.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem neaktualizoval seznam pravých absinthů a když jsem se dnes večer namátkou podíval po zdrojích, zjistil jsem, že s pravými absinthy se po světě roztrhl pytel.
Jen ve Švýcarsku se po zákazu dostává na trh stále větší množství absinthů nejen z údolí Val de Travers. Téma jsem zakládal minulý rok v dubnu a už tehdá to byla docela fuška. Od toho data se na světě objevily snad desítky dalších absinthů, o kterých jsem nikdy neslyšel. Chtěl jsem za poslední větou dát smutníka, ale ve skutečnosti je to dobrým znamením, že éra světélkujících sraček a thujoných pseudo absinthů je už skutečně na ústupu, takže spíše toto -
Seznam pravých absinthů bych měl kompletně revidovat, jen si na to musím vymezit celý volný den.
Seznam pravých absinthů bych měl kompletně revidovat, jen si na to musím vymezit celý volný den.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
V kolonce českých absintů chybí L'Ancienne, La Grenouille a Mead Base. Plus ty dva nové extrémy od Cami, tj. Karmagiddon a Gothicsinth a pak bych nezapomínal na Havel's Alpen absint, sice se už nevyrábí, ale sehnat ještě jde. A taky tam chybí Oliva absint.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
...™
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
...jaja, vím vím, času je málo a na aktualizaci podobných seznamů je třeba trochu více času, takže stay tuned.Slovi píše:V kolonce českých absintů chybí L'Ancienne, La Grenouille a Mead Base. Plus ty dva nové extrémy od Cami, tj. Karmagiddon a Gothicsinth a pak bych nezapomínal na Havel's Alpen absint, sice se už nevyrábí, ale sehnat ještě jde. A taky tam chybí Oliva absint.
Velice nenápadné oznámení, že Boggyho absint bude zanedlouho na trhu.Tibro píše:...™
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Láhev Boggy Absinthe je už na cestě, v pátek by měla dorazit 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
No jasně!