Huaaa

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Martina
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Huaaa

Příspěvek od Martina »

Hola vy, co jste zaprodali svou dusi absinthu!

Jmenuju se Martina (logicky :D ) a jsem ze severnich cech.
Uz od utleho veku me fascinovalo vse s absinthem spojene (samozrejme, ze jsem verila uchvatnym ucinkum thujonu a hrozne se mi libil ritual s ohnem), ale s postupem casu jsem zjistila, ze je to kravina. Muj prvni zazitek s absinthem byl na rozlucce s moji byvalou tridou, kdy se nam dostal do rukou "absinth" od Fruka. Od te doby si davam setsakramentsky pozor na to, co piju.
Jinak mam jako konicek kytaru, zboznuju tetovani, sbiram a mam rada ruzny uchylny veci a taky me dost zajima zvukarina, ale zadnej expert nejsem a co se tyce hudby, tak to zalezit na tom, jake je rocni obdobi, v jake zivotni fazi se nachazim a spousta dalsich podstatnych faktoru...jinymi slovy - posloucham uplne vsechno. Dale se nerada omezuju a nespokojim se jen tak s necim, takze jedine pravy absinth!

Jo a taky vam musim pochvalit tohle forum - je to super misto pro lidi, co uctivaji absinthovou tradici, protoze jsem snad nikdy nikoho takovyho nepotkala, vzdycky vidam pouze lidi, co pijou absinth Hill's po panacich a o takovy lidi fakt zajem nemam :?

Tak snad me vezmete do party :D
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Re: Huaaa

Příspěvek od Blackhawk »

Ahoj! Ano ti lide pijou zlo :D, ale vetsinou nic o tom nevi, proto by jim to mel clovek vysvetlit a ne je prehlizet, i kdyz na druhou stranu znam lidi, kterym jsem to vysvetlil a oni stejne hledeli a rikali, ze je jim to jedno, ze nepijou alkohol pro chut ale pro to aby se poradne ozrali.
Martina
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martina »

No prave, nekdy je to jak kdyz mluvis do zdi. Netvrdim, ze bych nemela snahu jim to vysvetlit, ale oni o to ani nestoji, jim jde jenom o to, se co nejvic opit a koho zajima nejaka historie ci tradice... :roll: ..
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Ahoj Martino! :)

Neboj, my tě do party určitě vezmeme! ;)

Tak a teď je na řadě Absinther! :twisted:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej Martino.

A než přijde Absinther, tak nám ukaž nějaké tetování ;)
Martina
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martina »

Diky, diky :)
jo tak tetovani byste chteli videt, zatim se rozhoduju, mam spoustu veci, co bych mela rada pod kuzi, ale nemuzu se rozhodnout kam si to vsechno nechat dat... ale vzdycky, kdyz jde nekdo ze znamych k taterovi, tak se pridruzim a sleduju tu praci 8-) fascinujici 8-)
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Vitej :)
Ohledne tetovani a piercingu si urcite budem rozumet :) ....a tesim se na sraz, az budu moct rict: ,,Ahoj Huaaa" :D

Edit: aha...chyba...ja uz myslel, ze Huaaa je jmeno, pac sem zvyklej na za zavedenej zpusob, kdy Predmet prispevku=jmeno novyho uzivatele :D
Naposledy upravil(a) Dworzaaa dne pon 04. črc 2011 16:19:33, celkem upraveno 1 x.
Omnia mea mecum porto.
Martina
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martina »

To se teda tes :twisted:
mate na srazy nejake specialni prostredi, nebo to je pokazde nekde jinde?
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Srazy jsou tak nějak různě, více tu - http://www.absinthemafia.com/viewforum.php?f=13
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martina
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martina »

OK, diky :)
Odpovědět