Sauvage
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Sauvage
Už jsme tu lahodu naťukli v tématu Boveresse 2011, tak jen shrnutí: úchvatný absint od Emile Pernot vyrobený z divoce rostoucího pelyňku, jehož aroma vás dotlačí do kolen na nichž se začnete modlit k matce přírodě. Společně s novým Roquette nejlepší absinthe od E. Pernot a definitivní must-have.
Byl vyrobený už před 15 měsíci v limitovaném množství a bude se prodávat pouze u Emile Pernot a jejich Absinthes.com Nepřejí si aby se objevil někde jinde a neposkytují na něj žádnou slevu. Musel jsem slíbit, že ho nedám ani na naši náladu, pouze pro kamarády. Pro sebe kupuju celý karton (6 lahví) a další láhve můžu vzít pro vás.
Byl vyrobený už před 15 měsíci v limitovaném množství a bude se prodávat pouze u Emile Pernot a jejich Absinthes.com Nepřejí si aby se objevil někde jinde a neposkytují na něj žádnou slevu. Musel jsem slíbit, že ho nedám ani na naši náladu, pouze pro kamarády. Pro sebe kupuju celý karton (6 lahví) a další láhve můžu vzít pro vás.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sauvage
Jen tak úplně mimochodem, David na večeři v Soliat tvrdil, že se tam rozlejí láhve dvě. Viděl jsem jen jednu (byť jsem už mohl mít mírně rozostřené vidění =)). Opravdu jsme vypili obě, nebo jedna vydržela? Totiž tyto dvě láhve měly jinou barvu vosku a etiketu vytištěnou z laserovky, tudíž raritka ještě o něco dražší než láhve, které teď půjdou na odbyt.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Byly tam dvě, jednu sebral CAB. Chtěl jsem ji šlohnout pro sebe, ale nevyšlo mi to 
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Wow. Připomeňte mi, nikdy si Vás pozvat na večírek u mě doma.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tibro, brzo se uvidíme
Ba ne, v Soliat jsem se ptal Davida, jestli si tu láhev můžu vzít, ale jedna byla už prázdná a druhou polo-vypitou měl v krabici CAB společně s tím prebanem.
Ba ne, v Soliat jsem se ptal Davida, jestli si tu láhev můžu vzít, ale jedna byla už prázdná a druhou polo-vypitou měl v krabici CAB společně s tím prebanem.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Jaj! Proc mi to delas Martine?!
Chmmm no dost mi to vrta hlavou...Jak to vypada se Sevil absinthem? Budes nejakej taky objednavat, kdyz budes brat Sauvage, ze by se to vzalo pri jednom
?
Chmmm no dost mi to vrta hlavou...Jak to vypada se Sevil absinthem? Budes nejakej taky objednavat, kdyz budes brat Sauvage, ze by se to vzalo pri jednom
Claude si nakonec urval lahev po prebanu? Tesne predtim nez odjizdel bus, tak sem se bavil s Mikem a mel ji u sebe on..Martin píše:...a druhou polo-vypitou měl v krabici CAB společně s tím prebanem.
Omnia mea mecum porto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Sevil beru taky, aspoň karton.