L'Italienne

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: L'Italienne

Příspěvek od Martin »

Zatraceně tak to bolí :( Obrovská škoda že to bylo přijato, kdybys ten balík nepřevzal jako poškozený, tak bych od Pošty dostal peníze nazpět. Bylo to pojištěné na dva litry.

Zatracení zmetkové! Jak si to vůbec dovolili doručovat poškozené? Balík musel být minimálně o půl kila lehčí a promočený. Hlavně že připlácíme za službu "pozor křehké"

Jdu hned napsat sms Stefanovi a popíšu mu co se stalo. Kdyžtak ti pošlu láhev z mé vlastní zásoby.

Ta flaška vypadá podobně, jako před rokem moje láhev s prototypem Grenouille, ach jo.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

!!Kurva tak to je HeavyhardcorekillingSHIT :evil: :evil: !! A zrovna tahle flaška........ Jdu držet minutu ticha
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Kdyby krabice nevypadala, ze prosla lisem, tak bych mel podezrenì i jinde. Bohuzel posta v Benatkach nefunguje na lìstky, kdyz neni prijemce doma, takze je balik predan komukoliv, kdo je pobliz, vetsinou sousedovi. Ale soused byl zatim spolehlivy a krabice opravdu vypada, jako by s ni nekdo hral kuzelky. :( Martine, pokud budes posilat nahradu, tak mi to radeji posli do prace, jestli nemas adresu, tak pres PM.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Habu, dnes ti odesílám náhradní flašku a zkusím se se Stefanem nějak domluvit abych mu za ni nemusel znovu platit.

Posílám to pojištěné na 10.000,- takže doufám, že se to opět rozbije a že něco trhnem.

Stejně jsou to mantáci. Goxxovi jsem posílal dvě láhve v té samé krabici a s tou samou výplní jako tobě, a jemu to přišlo hned v úterý bez jednoho škrábance.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Ta krabice vypadá zabalená velmi poctivě. Bohužel, jak jsem již kdysi psal, kamarád pracuje na poště v třídění zásilek, takže jsem tamní s praxí obeznámen. Mj. třeba na noční šichtě ožerou a pak hrají s balíkama fotbal.... :x
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Tak Habu to je mi luto, ozaj pekna flaska. Ale vobec sa nedivim, nakolko mne hned prva zasielka este davno od Martina flaska Antonika a pohar prisla tiez poskodena, vtedy to odniesol nastastie len pohar. samozrejme Martin mi ho poslal takze vsetko bolo fajn. ale odvtedy si pre flasku idem radsej osobne :) Ked si ju nahodou rozbijem sam, moja chyba.

No zvlast pri tvojom kusku je to naozaj velka skoda. :cry:
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Dostal jsem dotaz na dostupnost těch prototypů, takže skladem jsou poslední 4 láhve z nichž tři jsou rezervovaná. Čistě teoreticky je tedy volná poslední láhev.
A trocha statistiky: 4 z těch prototypů jsou v USA a zbytek v ČR. Za pár let na tom trhnete bambilióny ;)
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Martin píše:Dostal jsem dotaz na dostupnost těch prototypů, takže skladem jsou poslední 4 láhve z nichž tři jsou rezervovaná. Čistě teoreticky je tedy volná poslední láhev.
To už je asi pasé co ? :D

mimochodem na http://www.absintheonline.com/acatalog/ ... .html#a225 stále prodávaj druhou branch, je to stale mozne?
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Čistě teoreticky bych dokázal pustit jednu láhev prototypu ze svého vlastního archívu, víc ne.

Na LdF mají láhve druhé a zároveň poslední šarže. Sám si je tam kupuju, zrovna před třemi týdny mi přišly dvě láhve pro takové to domácí popíjení.
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Ze skoukromého archívu nic tahat nebudu :) na to jsem ještě mladý

ale přemýšlím, že bych si koupil dvě flašky z ldf (ostatně jsem myslel, že tento absint je už rozebraný - proto mě překvapuje že je nejen ke koupi, ale i za slušnou cenu)

jen nevím jestli to přežije cestu letadlem, nezachazej se zavazadlama moc dobre
Odpovědět