Toulouse Lautrec

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Repry
Mistr archivář
Oblíbený absinthe: Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Toulouse Lautrec

Příspěvek od Repry »

Tento česko-německý absinthe od likérky Cami z Bechyně jsem poprvé měl možnost ochutnat v baru Černá Vdova a v podstatě mi zachutnal.

Barva před vodou - nebudu hodnotit, jelikož Toulouse Lautrec je čirý absinthe a i když vypadá tak jak má, tak pro mě je právě ta PŘÍRODNÍ zelená barva hezčí

Barva po smíchání s vodou - 9/10 - opravdu Toulouse Lautrec udělá krásný louche efekt a je na něj hezký pohled

Vůně - 7/10 - při louche efektu se rozvine krásná vůně, která omámí vaše smysly, anýz a pelyněk jsou zastoupeny podle mě dobře vyváženě

Chuť - 6/10 - abych se přiznal, čekal jsem trochu víc. Možná to bylo zapříčiněno nedávnou konzumací skvělého St. Antoine, ale i tak je Toulouse Lautrec skvělý, ale něco mi tam schází a nedokážu říct co

Celkové hodnocení 22/30 - opravdu jedná se o skvělý absinthe, který vyniká jedním z nejlepších louche efektů, ale suverénem mezi absinty vyrobené na území ČR je St. Antoine. Ale i tak můžu Toulouse Lautrec všem milovníkům kvalitního absinthe vřele doporučit.
007.JPG
008.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Repry dne pon 29. čer 2009 21:36:11, celkem upraveno 2 x.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Re: Toulouse Lautrec

Příspěvek od Dworzaaa »

coz takhle udelat vlastni kolonku pro recenze?:)
Omnia mea mecum porto.
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Musim uznat ze se kali velice pekne, ale za ty penize mi moc nechutna....

Vim ze to moc nejde dohromady s mymi naroky na kaleni, ale anyzu bych tam snesl mene...

Jo a taky me proste zase tolik nechytila barva no, proste zelena je zelena...i kdyz to nejsem schopen zduvodnit jinak nez vkusem. Proste absinthe jako zelena vila je ve me nejak moc zakoreneny...
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Vcera vecer som si zarobil jednu sklenku zo vzorky (inak som prvy krat Lautreca taktiez pil v prijemnom bare Cerna Vdova v Prahe, na mafianskom dychanku :mrgreen:)

Louche velmi pekny, silny a husty. A chutovo dost pripomina svajciarsky La Ptite.
Myslim ze tento absinthe za ochutnavku urcite stoji, a mozno to bude pre niekoho prvy blanche absinthe, s ktorym sa jeho usta stretli:) Myslim ze naozaj som v Prahe este inu znacku bieleho absinthe ani nevidel.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Jenda
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Jelikož jsem Lautreca pil v poslední době docela často, a't už doma či u černé vdovy), tak písnu pár svých postřehů.
Co se mi nejvíc líbí, tak je louche, protože alespon mně nezbělal po první kapce vody, ale až po chvíli a to já rád :)
Ovšem co se týká chuti, mám takový pocit, že je to takové nevyvážené (možná je to dané moji mlsnou hubou) a hlavně mi přijde, že je v něm málo bylinek. Anýz je cítit a to hodně, ale něco mi v chuti chybí...
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Repry
Mistr archivář
Oblíbený absinthe: Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Repry »

Souhlasím, chuť je povedená, ale taková ošizená. Nevím jak verte TL, ale blanche verze, kterou mají u Černé vdovy na mě tak působila.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

je to takové nevyvážené (možná je to dané moji mlsnou hubou)
Ba ne, mlsnou hubou to opravdu není. 8-) TL je takový "sterilnější".
- Moderní absinthe chutná moderně.
Alchymista
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alchymista »

Jak už jsem tu možná někde říkal, Lautrec je za těch 850,- nebo kolik za to chtějí zbytečně drahý špás. Je to sice absinthe, ale takový, takový no chuťově slabý. Je to spíš předražená anýzovka.
tombik
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Alchymista:
Teď jsi to opravdu trefil. Piju ho jen když mám návštěvu a chci pro zajímavost předvést že existuje blanche absinthe, jinak mi to fakt moc nejede....
Odpovědět