Maledikt

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Maledikt

Re: Maledikt

Příspěvek od Maledikt »

Wagi: ne nesmrdí, otevřeně jsem přiznal že se o reklamu jedná, pokud by to Martinovi vadilo veškerou reklamu zde ukončím

Martin: Aronie mi pro použití v jednom až dvou lidech přijde naprosto ideální :)

Wagi: Alchemilla je nádherný kousek, skleničky jsou jednoduché, ale máme rozjednány i zajímavější kousky
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

ten komentář k reklamě nebyl můj ale budíž :)

a víš nějak jak by to bylo výhledově s rozšířením nabýdky sklenic? u mě to je tak na 1-2 měsíce než to zkouknu všechno uleju nějakej peníz a něco objednám tak jestly si mám počkat co to bude nebo to je v nedohlednu...? ;)
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Mozem sa opytat na tu agrimoniu vyzerato velmi zaujimavo ako presne funguje? vyzerato ze ten stred je na absinth odtial dva kohutioky a 4 su na vodu? Velmi zaujimave, vsetky su vyrobene zo skla?
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Maledikt

Příspěvek od Maledikt »

Wagi: omlouvam se :?
do měsíce by mělo být nové zboží, ale bohužel to všechno závisí na výrobci skla
Dwarf: ano do středového zásobníku s dvěma kohoutky přijde absinth, do zásobníku co je okolo voda
celé je to z jednoho kusu skla, kromě kohoutků ty skleněné nejsou
Wagi
*** Absinthe guru ***
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

a nemáš někde prewiev? každopádně na to klidně počkám a uvidím to je ještě před nákupem případně takže ok ;)
Wagi
*** Absinthe guru ***
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

tak jelikož sem ty první dvě chtěl ze zahraničí tak bych si klédo měsíc-2 na ně počkal :) +- i cena je podobná takže by to bylo ok :D
Odpovědět