Články o Absintu
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Články o Absintu
Opravdu to čte každej. Včera jsem měl telefonát od mamky, jak často piju ten svuj absinthe a proč vlastně do sebe leju tak nebezpečný pití. 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
To je přesně ono! Kdyby ten článek byl na stránkách, které mají ne víc jak 100 čtenářů denně, tak nad tím jen mávnu rukou.
Ať už jsou novinky.cz jakékoliv, jsou na titulní straně seznamu.cz, který používá drtivá většina českých uživatelů internetu. Tady už nejde o stovky čtenářů denně, tady to již budou desítky tisíc! V samotné diskuzi lze nyní najít názory typu: "Jé, to jsem nevěděl, že je absint z Čech!" a mnohdy nejde o ironii.
Autorovi jsem přes facebook napsal zprávu. Nedělám si iluze, ale něco jsem udělat prostě musel, nedalo mi to.
Ať už jsou novinky.cz jakékoliv, jsou na titulní straně seznamu.cz, který používá drtivá většina českých uživatelů internetu. Tady už nejde o stovky čtenářů denně, tady to již budou desítky tisíc! V samotné diskuzi lze nyní najít názory typu: "Jé, to jsem nevěděl, že je absint z Čech!" a mnohdy nejde o ironii.
Autorovi jsem přes facebook napsal zprávu. Nedělám si iluze, ale něco jsem udělat prostě musel, nedalo mi to.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Hlavní problém bych viděl už v tom, že ten článek na lonelyplanet vzniknul. Na Seznamu se objevil spíš z nedostatku vlastních článků, a možnosti napsat hezky vypadající nadpis 2 z 10 nejlepších alkoholů jsou z ČR. Je sice pravda že dneska může psát na internet kdokoliv cokoliv, ale na tak velkym serveru bych čekal, že se autor nespokojí jen s jedním zdrojem informací, a alespoň základní údaje si o problematice zjistí. Bohužel lenost nad autorem evidentně zvítězila.
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
OMG, výcuc včerejšího článku z novinek.cz je dnes na lidovkách
http://www.lidovky.cz/lonely-planet-rad ... a-chut_mev" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.lidovky.cz/lonely-planet-rad ... a-chut_mev" onclick="window.open(this.href);return false;
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Jsem stále více utvrzený v tom, že svůj překlad knihy Absinthe - History in a Bottle prostě musím vydat, i kdybych v tom měl duši nechat! 
...omg, lidovky vycucávaj novinky...
...omg, lidovky vycucávaj novinky...
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
thujon je esencialni olej? Dalsi http://cs.wikipedia.org/wiki/Thujon" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem právě pocítil dopad článku na Novinkach na vlastní kůži - kamarád mi píše, jestli je absint původem z Čech... 
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Autor se zpětně neozval. Tak snad je alespoň poučen a v budoucnu to v nějakém dalším článku napraví.
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Ale musím říct, že plno lidem v mém okolí tento článek pořádně zamotalo hlavu. Myslí si že Absinthe je český alkoholický nápoj, nebo že srajdy hill atd jsou nejlepší a uznávaný po celým světě