Sauvage

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Sauvage

Příspěvek od Martin »

Sauvage je "bohužel" jeden z těch absintů, od kterého musíte mít minimálně dvě láhve. Jednu do archivu a druhou na konzumaci.
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

zdar hoši nepustil by jste někdo vzoreček - mám v plánu tu jedinou láhev zakopat hodně hluboko :)

kdyžtak mi písněte do pm. dík
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Teoreticky (možná i prakticky) bych mohl udělat 3 vzorky Sauvage a tři vzorky nového Roquette. Z čiré pohodlnosti bych preferoval odebrání obou dvou zároveň abych nemusel tolikrát na Poštu ;)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Hier! Both of 'em!

Ale musel bys mi to podržet do září, protože v neděli odjíždím (a vzápětí mě následují rodiče) na Slovensko a přijdu cca až 3. září. Nevadilo by?
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Tak včera jsem otestoval svůj vzorek :)

Musím říct že absolutně nejlepší je ta vůně, jen si nejsem jistý jestly je tak pronikavá nebo tam je ještě malinko na pozadí cítit alkohol, ale každopádně tohle voňavku bych si nechal líbit a opravdu jsem velmi, velmi dlouho očichával lahvičku.
Lounche povedený, k dokonalosti mu chyběl jen krůček.
Ovšem chuťově - je to velmi dobrý absint, pro mě tak 90% celkově....
Pro mě kvalitní suroviny a dokonale odvedená práce což posune jinak standart zas o něco víc...
Tady si dovolím malou paralelu - velmi mi připoměl svojí ostrou chutí Antoníčka 5, ovšem nebylo tam to ostré struhadlo na jazyku. Jsem rád že mám jednu láhev, ovšem na časté popíjení to pro mě není a top 3 se nezmění ale do top 5 by se vešel ;)
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Pokud máte schované nějaké peníze, tak neváhejte. Marc právě rozeslal newsletter o druhé a velice speciální šarži Sauvage, která je jinak pár měsíců vyprodaná.

Emile Pernot si z první šarže schoval do sklepa 60 litrů (Habu a Tibro možná vzpomenou, opilý Antoine to prozradil na gauči v Pontarlier) ;) a k nim vypálili mikro šarži 60 litrů nového Sauvage, tentokrát na vínovici, ale s použitím stejného receptu a divokého pelyňku. Starou (2010) a novou vínovicovou šarži zblendovali dohromady a na světě je posledních 120 litrů (180 lahví) speciálního Sauvage.

Já si beru pro svůj archív 4 kusy a kdo chcete, neváhejte a valte na absinthes.com jakožto jediné místo, kde to je.
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Martin píše:Pokud máte schované nějaké peníze, tak neváhejte. Marc právě rozeslal newsletter o druhé a velice speciální šarži Sauvage, která je jinak pár měsíců vyprodaná.

Emile Pernot si z první šarže schoval do sklepa 60 litrů (Habu a Tibro možná vzpomenou, opilý Antoine to prozradil na gauči v Pontarlier) ;) a k nim vypálili mikro šarži 60 litrů nového Sauvage, tentokrát na vínovici, ale s použitím stejného receptu a divokého pelyňku. Starou (2010) a novou vínovicovou šarži zblendovali dohromady a na světě je posledních 120 litrů (180 lahví) speciálního Sauvage.

Já si beru pro svůj archív 4 kusy a kdo chcete, neváhejte a valte na absinthes.com jakožto jediné místo, kde to je.
Rád bych 2 lahve - rád se k někomu přidám i ohledně poštovného. Ozvěte se prosím přes PM.
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tuvy, vezmu tedy 6 flašek a dvě jsou tvoje.
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Martin píše:Tuvy, vezmu tedy 6 flašek a dvě jsou tvoje.
Díky! Aspoň se konečně dokopu k nějaké té objednávce od tebe.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Hm a pak má člověk šetřit. :roll:

Martine, můžeš počet navýšit na 7, nebo už je pozdě? :angel Alespoň jednu si tedy vezmu...
- Moderní absinthe chutná moderně.
Odpovědět