La Grenouille
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: La Grenouille
Martas, jak dlouho trva nez Absinthe, konkretne zaba zezloutne? Dneska jsem dopil predposledni drink z prvni sarze a zdal se mi dost zluty pred nalouchovanim. Chut byla, ale perfektni! 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
La Grenouille je hnědo-zlatý týden od výroby. To je jeho zamýšlená barva. Kdybych mohl prozradit některé z barvících bylin, tak by bylo jasné proč
Druhá šarže je tmavší (a lepší), ale Grenouille nikdy nebude zelený nejen kvůli barvení, ale i 65%
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou sarzi se uz chystam 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Pro sběratele: dnes jsme se dostali na poslední řadu na paletě La Grenouille a tam našli dva zapomenuté kartony s první šarží! Pokud budete někdo chtít do archivu, tak dejte vědět.
První šarže je vždycky něco extra. Byla to má první spolupráce se Stefanem, pálili jsme to společně (druhou a všechny další pálím už sám), láhev je ještě původní prototypová, byliny pašované z Itálie ve Stefanově kufru, dva roky starý destilát.
Ve skříni jsem našel i první vypálený prototyp, který dnes nemá už ani Stefano a se kterým se nastartoval celé toto téma (16 červenec 2009).
Tolik štěstí při dnešku.
První šarže je vždycky něco extra. Byla to má první spolupráce se Stefanem, pálili jsme to společně (druhou a všechny další pálím už sám), láhev je ještě původní prototypová, byliny pašované z Itálie ve Stefanově kufru, dva roky starý destilát.
Ve skříni jsem našel i první vypálený prototyp, který dnes nemá už ani Stefano a se kterým se nastartoval celé toto téma (16 červenec 2009).
Tolik štěstí při dnešku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je to objem? Taky 0,5l. Samozřejmě beru. Kolik € mám poslat? ...budu posílat hned, abych zase nezapomněl. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Objem stejný, 0,5l. Cena stejná, jako aktuální, tj. 595 korun. Nejsem žádný žiďák, prodávám i když tahle první šarže byla kvůli extrémně drahým bylinám dražší o 50 korun.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Môžem si booknuť 2 fľašky? Poslal by si mi ich pri ďalšej objednávke. Ak chceš pošlem ti na účet za ne teraz.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jo, odložím ti je. Lahví už je tedy teoreticky jen 9.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Není to tvoje písmo z prvního Boršického ČSAS? Původní nápis byl jen fixou přímo na láhvi. Našel jsem to až dnes, společně z dobrou padesátkou dalších sample lahviček