Absinth Festival 2012

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Absinth Festival 2012

Příspěvek od Habu »

:shock: wha...

To jsou mi novinky při nedělním večeru. Už jsem chtěl spát, ale tohle upoutalo mou pozornost. Je celkem jasné, že tuhle událost (ať už to bude cokoliv) si rozhodně nenechám ujít. Tolik otázek mi v hlavě už dlouho necloumalo. ;)

Kdo je pořadatel a je (byl) "mezi námi"? :twisted:
Kdo ze zahraničních absintistů dorazí?
Vědí o tom soudruzi z feeverte/wormwoodsociety/louchedlounge?
Jak moc je tato zpráva "soukromá"? (předchozí otázku již checkuji na feeverte a již mám připravený nový thread...) Nikde na stránkách cannafestu jsem zmínku o absintu nenašel... ale to už se mi možná klíží víčka...

Buď půjde o super akci, díky které se společenské povědomí o absintu skutečně změní, nebo to bude reklamní promo akce nějakého výrobce. :wring
- Moderní absinthe chutná moderně.
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Martine-Normálně s chutí do toho...Bude to možná pakárna(navíc plná zkouřenců :lol: ) a dost možná to ovládnou barvítkáři s drahou reklamou a kecama o thujonu a ženských co se po něm samy svlíkají ...ale-kde už jinde na našem trhu ty tvé veledíla prezentovat když né na Absint(h)ovém festu (?) ...Bych řek, že to máš skoro povinné :P
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Organizuje to PEM Communication s.r.o. snad bez vazeb na konkrétní výrobce.

Je to asi hodně čerstvá informace, protože nestihli zaregistrovat ani doménu, kterou v media kitu propagují ;) Plánoval jsem o tom napsat na Feeverte, ale musel jsem odjet a už jsem to nestihl.
Habu
fuckin' amateur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Založíno. ;) - http://www.feeverte.net/forum/index.php?showtopic=5860" onclick="window.open(this.href);return false;
Habu
fuckin' amateur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

A majmochodem, umístění tohoto tématu bylo účelně hozeno do obecné diskuze, nebo jde o plnohodnotný omyl? :twisted:
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Hodil jsem to sem, protože je to public event a žádná naše privátní akce. I když, pronajmout si celé Výstaviště a udělat na něm další ČSAS setkání by nebylo marné, co? :devil
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Jedná se o jedinečnou možnost prezentace pro výrobce absinthu jakékoli velikosti, výrobní technologie a země původu.
no myslím, že macerátům se tam nevyhneme... inu, vyzbrojit se fontánkou a do boje
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Pokud to bude vedle Cannafestu, tak pojedu, jestli to bude součástí Cannafestu, neláká mě to. V tom případě by to byl od pořadatelů krok obdobný, jako dělat absint s konopím... Zaujmout kombinací mýtů kolem absintu a mýtů kolem konopí.

Zajímala by mě strategie vystavujících. Jestli výrobci pravých absintů budou na férovku říkat, co je pravý absint a co ne, nebo tam zavládne taková, z mého pohledu dost hloupá, atmosféra, jako na některých výstavách, kde vystavovatelé mezi sebou udržují jakýsi kolegiální vztah, takže se tam o kontroverzi v dané oblasti nemluví, aby se náhodou nepoškodil vystavovatel o stánek vedle, ačkoliv jasně lže a okrádá zákazníky. Tak je to třeba na některých hifi nebo elektro výstavách. Výstava tohoto typu by měla podle mého informovat, ne jen nezaujatě a bez názoru představit. Není třeba jmenovat, kdo to dělá špatně a oblbuje zákazníky, je třeba ale říct, jak je to správně(pořádně, kvalitně...).
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Jo, tak téhle akce se zúčastním. Ale asi ryze ze zvědavosti. Organizátory neznám, nicméně tuším, že kontrasty mezi jednotlivými stánky budou vskutku extrémní. Thujonové bomby, cannabisinth, Hill's apod...Bylo by dobré, pokud by se zúčastnil i nějaký zahraniční producent, aby kousky z Boršic nevypadaly jako totální exotika, případně přijeli nějací lidé ze zahraničí typu Alana Mosse.
Tuším, že to bude sranda, na druhou stranu možná ani nechci vidět, co udělá absint se zhulencema :lol:
Lucka
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucka »

Hmm, to znie zaujímavo. Zatiaľ si to píšem aspoň do kalendára a potom sa uvidí podľa ďalších informácií :)
  • If you have no voice, scream
    • If you have no legs, run
      • If you have no hope, invent
Odpovědět