Caramba
- Corig
- Pokročilý absintista
- Příspěvky: 167
- Registrován: pon 09. kvě 2011 14:18:30
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Bydliště: Karlovy Vary
- Kontaktovat uživatele:
Re: Caramba
Taky tě vítám mezi nás 
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 283
- Registrován: sob 26. úno 2011 23:17:10
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Caramba
Zdravím, a vítám tě tady v klubu:-) Ať ti chutná! 
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Caramba
Vítej mezi zelenými! 
Žádnej troškař, koukám. Bodejť, kam taky jinam ty peníze sypat...
Žádnej troškař, koukám. Bodejť, kam taky jinam ty peníze sypat...
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Caramba
Re: Caramba
Okej, zkusím to nějak zformulovat, až budu mít chvilku volno v práci. Myslím, že to bude zajímavé čtení 
- Lucka
- Zelený pionýr
- Příspěvky: 12
- Registrován: sob 07. led 2012 20:34:13
- Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Caramba
Vitaj 
- If you have no voice, scream
- If you have no legs, run
- If you have no hope, invent
- If you have no legs, run
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 293
- Registrován: sob 19. zář 2009 18:18:38
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Caramba
Pripijim a vitam te.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
-
Caramba
Re: Caramba
Slíbil jsem, že napíšu něco o "undergroundových" začátcích mého života s absintem. Bohužel poslední dny mám tolik práce, že nestíhám vymyslet nějaký srdceryvný příběh (= poutavý způsob vyprávění toho, co se vlastně dělo), takže jen ve zkratce. Třeba se dostanu k podrobnostem později v čase
Je tomu již víc jak deset let, kdy náš první podomácku dělaný absint spatřil světlo světa ... doslovně. Jeden můj kamarád tehdy pálil absint doma ve sklepě. Nikdo nevěděl jak a z čeho, ale byl to vášnivý bylinkář a jeho výtvory na tehdejší poměry nebyly vůbec špatné. Po pár letech bohužel odkufroval z ČR, takže se začalo pít to, co bylo možné, někdy až téměř nemožné sehnat. Ze začátku přes německý absinth oase, později počiny z absinthes, občas nějaké dovezené "údajně francouzské speciality", které ale chuťově připomínaly spíše ouzo, no a v posledních letech si nechávám posílat od Logisticx. Z domácí scény jsem přešel přes absinty od Šebora, dále Bairnsfathera, také desítky litrů od CAMI, nakoukl jsem také do kotlíku "šamana" Vargy a v posledních letech zkouším též lektvary absintového nováčka Žufánka, které se velmi rychle zabydlely v mém absintovém baru - no a to už všichni znáte

Je tomu již víc jak deset let, kdy náš první podomácku dělaný absint spatřil světlo světa ... doslovně. Jeden můj kamarád tehdy pálil absint doma ve sklepě. Nikdo nevěděl jak a z čeho, ale byl to vášnivý bylinkář a jeho výtvory na tehdejší poměry nebyly vůbec špatné. Po pár letech bohužel odkufroval z ČR, takže se začalo pít to, co bylo možné, někdy až téměř nemožné sehnat. Ze začátku přes německý absinth oase, později počiny z absinthes, občas nějaké dovezené "údajně francouzské speciality", které ale chuťově připomínaly spíše ouzo, no a v posledních letech si nechávám posílat od Logisticx. Z domácí scény jsem přešel přes absinty od Šebora, dále Bairnsfathera, také desítky litrů od CAMI, nakoukl jsem také do kotlíku "šamana" Vargy a v posledních letech zkouším též lektvary absintového nováčka Žufánka, které se velmi rychle zabydlely v mém absintovém baru - no a to už všichni znáte