Cider
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mad Apple - cesky cider
Co je na tom divneho?Tibro píše:The Immigrant je v Brně?
Ach, opravdu?
Prave to s dwarfem testujem
Nakonec maji toceny Aspall.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Kurna Dwarfa sem nevidel od prvniho setkani v Hemingwayi 
Omnia mea mecum porto.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
No po 4. sklenke chutil tento cider vyborne, vtipne kachlicky na toaletach, prijemna obsluha, no parada dik wilkinsl sa vyberwilkinsl píše:Co je na tom divneho?Tibro píše:The Immigrant je v Brně?
Ach, opravdu?
Prave to s dwarfem testujem![]()
Nakonec maji toceny Aspall.
tohto fajneho podniku
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem otestoval další dva cidery, Stowford Press Medium Dry Cider (Weston) a Kingstone Press Premium Dry Cider.
První jmenovaný je velmi příjemný, osvěžující a od počátku do konce tak zvláštně jemný, žádná chuť nevyniká, celkově je velmi vyrovnaný a když uvážím cenu a dostupnost, udělal mi dnes opravdu radost.
To ten druhý mi rozhodně chuťový požitek nepřinesl, hned první lok okamžitě začne stahovat všechny možné svaly, je na cider dost kyselý, na což si sice člověk po chvíli zvykne, navíc ale až na dně lahve jsem hledal typickou chuť cideru a nenašel, je to takové neidentifikovatelné kyselé cosi... Určitě si ho znovu nekoupím.
Mám tu také již delší dobu dvě čiré "trojky" lahve Mad Apple. Už jednou jsem měl trojku Mad Apple a zdá se mi, že se mírně změnila chuť, proti tomu, co se prodával v zelených půllitrových lahví. Ale uvidím, jestli se mi to potvrdí.
edit: Při dopíjení Kingstone se usadila hořkost v koutcích a i po hodině požití se drží... Nic, co bych musel mít znova.
První jmenovaný je velmi příjemný, osvěžující a od počátku do konce tak zvláštně jemný, žádná chuť nevyniká, celkově je velmi vyrovnaný a když uvážím cenu a dostupnost, udělal mi dnes opravdu radost.
To ten druhý mi rozhodně chuťový požitek nepřinesl, hned první lok okamžitě začne stahovat všechny možné svaly, je na cider dost kyselý, na což si sice člověk po chvíli zvykne, navíc ale až na dně lahve jsem hledal typickou chuť cideru a nenašel, je to takové neidentifikovatelné kyselé cosi... Určitě si ho znovu nekoupím.
Mám tu také již delší dobu dvě čiré "trojky" lahve Mad Apple. Už jednou jsem měl trojku Mad Apple a zdá se mi, že se mírně změnila chuť, proti tomu, co se prodával v zelených půllitrových lahví. Ale uvidím, jestli se mi to potvrdí.
edit: Při dopíjení Kingstone se usadila hořkost v koutcích a i po hodině požití se drží... Nic, co bych musel mít znova.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušeli jste český Cidre Premier?
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Jo, asi nejlepší co jsem měl (ročník 2010). Nový jsem ještě neobjednal, uvedli ho ochutnávačkou někdy v červnu a pak dovča - ještě, že jsi to připomenul, hned objednám.Martin píše:Zkoušeli jste český Cidre Premier?
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Já ho právě ve středu koupil v brněnském sklizeno.cz a bomba! Nejlepší cider, jaký jsem vůbec pil! Lepší, než angličani z Marks&Spencer!
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Chystam se na neho te doby, co se mi o nem Tuvy zminil! Je super, ze ho maji ve sklizeno a nemusim ho obednavat.
Jinak v Marks&Spencer jsem pred ctrnacti dny narazil na novy - Devon Farmhouse Cider
Jinak v Marks&Spencer jsem pred ctrnacti dny narazil na novy - Devon Farmhouse Cider
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.