Oblíbené alkoholy

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Re: Oblíbené alkoholy

Příspěvek od Blackhawk »

Pomalu se snazim zaridit svuj "bar" z alkoholu co mi chutnaji, ale chybi mi tam pitelna a ne moc draha tequila (max 500,-), poradite jakou? Premyslim o Sauze, ale bojim se ze je to zase komercni tequilka bez vyssi kvality.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Minulý týden jsme se po něm hezky řízli a od včerejška je na náladě, Kraken Black Spiced rum! Nemá chybu.
Corig
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corig »

Jo už včera jsem si tam Krakena všimnul a hned mě zaujal. Vypadá hodně zajímavě. Zatim mě ještě žádnej spiced rum dostatečně nezaujal tak tenhle určitě časem zkusim :-)
Repry
Mistr archivář
Oblíbený absinthe: Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Repry »

V posledních měsících se mi hodně upravily preference mého oblíbeného pití. Pivko zůstalo stejné - Staropramen 10° a Pilsner Urquell. Sice si nepamatuju, kdy jsem ho měl naposledy, ale není to tak dávno, co jsem měl Staropramen nealko. A je opravdu dobré. Ze sektů mám stále rád řadu od Bohemky (Prestige brut je favorit, ale i běžný demi sec je skvělý). Metropol Rosso je pro mě chutná nostalgie se kterým mám spojené opravdu příjemné vzpomínky.
Hlavní změna nastala postupně během posledního roku. Stává se ze mě enofil :) Opravdu víno je v poslední době jediný alkohol, který mi skutečně chutná. Díky Martinovi a jeho Náladě a hlavně díky Veltlín.cz jsem objevil kousky, které chutnají jako ambrosie. Mám doma úžasný Veltliner Nikolaihof Hefeabzug 2010 a moc se těším, až ho otevřeme! Celkově jsou mi autentisté sympatičtí, ochutnal jsem od nich několik vín a ani jedno nezklamalo. V supermarketech už víno kupovat nehodlám.
Z ostatních alkoholů mě v poslední době nejde nic jiného pod nos. Tvrdý jsem prakticky zavrhnul, nějak z něj nemám ten správný požitek.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Staropramen 10°...
Cokoliv.
Já jsem s tebou v Rockland.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Tibro píše:
Staropramen 10°...
Cokoliv.
No doubt, Staropramen 10 is much worse than it used to be. Unfortunatelly is's getting closer and closer to Gambrinus 10, which even cannot be called "beer", in my opinion. On the other hand, few years ago it generally suffered from horrible condition of the taps and lack of care in the pubs, where it was served. Tibro, as the former inhabitant of Nusle, you maybe know "U Džbánu". That pub sucks of course, but they used to have absolutely perfect draught Staropramen there: 100% clean pipes, no cooling gas, just the kegs in the old deep basement.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Tibro píše:
Staropramen 10°...
Cokoliv.
Průměrnost nikdy nevyniká.
Já jsem s tebou v Rockland.
Repry
Mistr archivář
Oblíbený absinthe: Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Repry »

http://www.novinky.cz/krimi/278271-otra ... slepl.html" onclick="window.open(this.href);return false;

To mi fakt hlava nebere, proč lidi do sebe lejou tyhle splašky. To jsme opravdu národ alkoholiků? Když prostě na pořádný pití nemám, tak nechlastám. Raději jednou měsíčně obětuju o nějakou stovku navíc a vychutnám si pořádnou lahvinku než do sebe lít denaturák. Holt za blbost se asi opravdu platí!!
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Repry píše: To mi fakt hlava nebere, proč lidi do sebe lejou tyhle splašky. To jsme opravdu národ alkoholiků? Když prostě na pořádný pití nemám, tak nechlastám.
Český člověk chce chlastat. V hodně případech je mu jedno co. Když jsou ceny vysoké, hledá se levnější alternativa. Nechci se zastávat lidí, kteří vypouští pochybně vypálený alkohol či technický líh čištěný savem, ale kde je poptávka, bude vždy nabídka. A lidská blbost je neuvěřitelná. "Výčepní lihovina" z pochybného stánku na Ostravsku...dobrou chuť.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

http://zpravy.idnes.cz/pancovany-alkoho ... zpravy_cen" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět