Voda
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Voda
Ja uz zaleval skoro vsim (normalni vodou, z petky, perlivou, vinem i sektem...) Perlivou vodu jsem tehda pouzival na chate pac obchod byl dosti vzdalen. Po prvnim dousku jsem se zhrozil, ale ke konci tydne jsem si zvyknul, ale po navratu domu jsem se vratil zpet k normalni vode
Jinak deathintheafternoon je fakt paradni drink - doporucuju aspon jednou vyzkouset. A absinth s vinem (predevsim suchy - ryzlink rynsky) me dost chytnul...Nebo par kapek do cerveneho vina (cab. sauvignon) Kazdemu dle chuti
Experimentovat se musi! 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- maaca
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Taky používam Britu. Filtruju i vodu na led. Přece jenom nějaký 3/4 - 4/5 připravenýho Absinthe je voda.goxx píše:já vodu honím přes konvici Brita. Není to už přitažené za vlasy?
http://www.brita-filtry.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Akorát se mi zdá, že voda ze starejch Brita filtrů chutnala líp než z těch novejch. Teď nějak nemam možnost srovnat si je side by side. Netestovali jste to někdo?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se po dlouhé době dostal k absintu. Konkrétně Alain Rey. Tentokráte ale s pramenitou vodou, kterou si domů dovážíme z nedalekého lesa. A potvrzuji, že absint se skutečně dobrou vodou je zkrátka lepší. Po tomhle pramenu budu smutnit, až se vrátím do Čech. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Od října na neurčito. Ale nemám v plánu zůstat v Reichu napořád. Splatit z Německa dluhy a pak se vrátit. Pokud možno...Dworzaaa píše:ty se chces vracet nebo si tam byl jen vyslanej na zkusenou na urcitou dobu?Habu píše:... až se vrátím do Čech.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- vaseks0001
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
A to se ti chce vracet se tady do takového bordelu?:-)
- vaseks0001
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Také si myslím, že nechce:-) Mít takovou příležitost tak mě tady už nikdo neuvidí.