Absinthe v Brně
Re: Absinthe v Brně
Ta krabice vlevo jsou Osadníci z Katanu. Takže nejspíše ano.
- Naprotibar
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Zusy;)
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim celou mafii:)
Se setkanim pocitame a velice se tesime!!!! Habu navrhuje zacatek na 18:00, otevreno je od 17:00 - dojdete jak budete chtit. K otazce na deskovky: z pameti(nemoc mi nedovoli nakouknout) vim, ze mame k dispozici: Osadniky, Carcassonne, Dostihy a sazky, Alhambra, male sachy a Mafii..
Se setkanim pocitame a velice se tesime!!!! Habu navrhuje zacatek na 18:00, otevreno je od 17:00 - dojdete jak budete chtit. K otazce na deskovky: z pameti(nemoc mi nedovoli nakouknout) vim, ze mame k dispozici: Osadniky, Carcassonne, Dostihy a sazky, Alhambra, male sachy a Mafii..
Viťa
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jé, tak bude i nějaká kultura v podobě deskových her? Dostihy a sázky při absintu jsme ještě nehrál, to by mohlo být zajímavé 
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
to je nekonecna hra 
- Naprotibar
- Aktivní pijan
- Kontaktovat uživatele:
Dostihy byly fayn v detstvi, stejne jako v dospelosti, v strizlivosti, stejne jako v opojenosti:) Nekde v kuloarech sem zaslech, ze chcete poustet i naky kratsi dokument, to by se mi tez libilo. Jinak jaka je ocekavana ucast, aby sme vubec meli kapacitu pro celou corleoneho bandu:-D Martine, taky mne napadlo, ze muzete vzit nake domaci absinthove bylinky do vaporizeru, kdyz dohledame prislusnou teplotu..
Viťa
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se stihnu podivat domu na Jih Cech, tak bych mozna mohl vzit pontiku, rmen, medunku a mozna i neco dalsiho...
Yzop mi opet uspesne zasel - asi blby misto (moc premokreno) a pontarlier pelynek mi moje draha maminka v moji nepritomnosti akcne sestrihla u zeme se slovy "vzyt uz to stejnak bylo skoro odkvetly"
Yzop mi opet uspesne zasel - asi blby misto (moc premokreno) a pontarlier pelynek mi moje draha maminka v moji nepritomnosti akcne sestrihla u zeme se slovy "vzyt uz to stejnak bylo skoro odkvetly"
Omnia mea mecum porto.
- Naprotibar
- Aktivní pijan
- Kontaktovat uživatele:
Starostliví rodiče:-D Jj pober co pujde, pripadne zkus mrknout po tech teplotach napr. tady: http://www.vaporizer-club.cz/teploty-vaporizace.html" onclick="window.open(this.href);return false; - jen si nejsem jistej, jak verohodny je to zdroj.
Viťa
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Jaká je otevíračka v Naproti během pracovních dnů?
Přemýšlím, že bych se zastavil alespoň na jedno(pár)