MrHaller

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
MrHaller

MrHaller

Příspěvek od MrHaller »

Ahoj všem.
Jmenuju se Jakub, je mi 22 let. Vyrostl jsem v Brně a teď tady studuji VŠ (ESF MUNI). Baví mě beletrie a film (oblíbení autoři: Chuck Palahniuk, Hermann Hesse a E. A. Poe; u filmu by toho bylo víc). Kromě toho začínám s focením, aktuálně mě zajímá analogový proces a další taje temné komory.

S absinthem jsem se setkal na střední škole. Byl to výrobek z Palírny u Zeleného stromu. Opravdu nezapomenutelnou chuť umocnil ještě rituál jeho pití, představený mi pod názvem „glass chamber,“ který ve snaze zachovat duševní zdraví přítomných popisovat nebudu. Po této události jsem o absinthe jaksi ztratil zájem a raději se poohlédl po whisky. Naštěstí v nedávné době Brnem prošla vlna nadšení zelenou vílou. Osud tomu chtěl, že jsem v té době navštívil Traubku, hospodu, kde měli značku Bairnsfather. Poučen tímto fórem, objednal jsem si ho s vodou. A hle, ono to nebylo špatné! Hledal jsem dál a našel Naproti. Pěkně mě přivítali a nalili mi St. Antoine. Od těch časů nechybí na žádné oslavě.

Tak abych to shrnul. Zatím sem pil tohle: Palírna u Zeleného stromu, Staroplzenecký, Bairnsfather, St. Antoine. Chystám se na další produkty od Žusy a z nabídky Naproti. Kromě toho piju pivo a whisky, ostatní nestojí za řeč.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Re: MrHaller

Příspěvek od Dworzaaa »

vitej mezi nami a jakmile to bude mozny, tak ochutnavej, co hrdlo raci ;)
Omnia mea mecum porto.
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Zdravím a přeji hodně zážitku ve světě Naproti :)
PSY3
Oblíbený absinthe: Sans Frontières
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PSY3 »

Jsem rád, že ti u nás chutnalo, určitě se stav na Poutníka když už je ta prohibice a hned jak jí bude konec zavítej na nový rozšířený sortiment kvalitních destilovaných absintů ;)
Víc je víc :)
vaseks0001
Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaseks0001 »

Zdravím, a vítám tě tady v klubu:-) Ať ti chutná! :drink :drink :drink
MrHaller

Příspěvek od MrHaller »

Díky za přivítání. V Naproti se asi tento týden zastavím. A na rozšířenou nabídku se už nemůžu dočkat.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Ahoj, další absintisto. ;)

Sorry za delší opomíjení, poslední dobou bývám každý den děsně střízlivý, takže jsem naprosto neschopný jakékoliv práce. :mrgreen:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Thorleif
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thorleif »

Zdravím... E. A. Poe mám taky moc rád i když abych řekl pravdu dávám přednost jinému klasikovi, obdivovateli Poeovy práce a sice mistru tajemna a hrůzy H. P. Lovecraftovi. Toho přímo zbožňuju.

edit: Abych pravdu řekl Palahniuka a Hesse vůbec neznám.
MrHaller

Příspěvek od MrHaller »

Habu: Díky za přidání do skupiny.

Thorleif: Lovecraft mi moc nesedl. Ani podobné dílo od Poea "Dobrodružství A.G.Pyma." Poea mám rád hlavně kvůli povídkám, které nemají chybu.
Tomu, že Chucka Palahniuka neznáš, se nedivím, je moderní (stále žijící) spisovatel a má dost specifický styl. Ale můžeš znát film Klub rváčů (http://www.csfd.cz/film/2667-klub-rvacu/), který je natočen podle jeho knihy. Každopádně stojí za povšimnutí.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Palahniuk je velice úchylné stvoření, ale jeho knihy se čtou jedním dechem. Doporučuji.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Odpovědět