Po prvním setkání s nějakým zeleným lihem kdysi na střední škole mi Habuovy (snad to skloňuji správně) stánky otevřely oči. Můj první absint byl St. Antoine, dále jsem z portfolia p. Žufánka okusil La Grenouille a ze zahraniční produkce Mansinthe. Z těchto nemnoha absintů, co jsem dosud měl, mi nejvíce chutnal...všechny
Frenzy - představení
-
Frenzy
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Antonínek, jedině Antonínek:-)
- Kontaktovat uživatele:
Frenzy - představení
Zdravím všechny milce absintu.
Po prvním setkání s nějakým zeleným lihem kdysi na střední škole mi Habuovy (snad to skloňuji správně) stánky otevřely oči. Můj první absint byl St. Antoine, dále jsem z portfolia p. Žufánka okusil La Grenouille a ze zahraniční produkce Mansinthe. Z těchto nemnoha absintů, co jsem dosud měl, mi nejvíce chutnal...všechny
(ale na poprvé se prostě nezapomíná). Cítím, že jsem na začátku dlouhé cesty a zvažuji i koupi vlastní fontánky. Tohle fórum považuji za neocenitelné (a to jsem zde dosud přečetl jen málo) a nerad bych zde zůstal pouhým čumilem a považuji za slušné se představit a zapojit se. Rovněž coby nadšený příznivec šířím osvětu o absintu ve svém okolí a troufám si říci, že docela úspěšně. Jinak z dobrého pití mám rád ještě whisky. Jo a jsem celoživotní Brňák a rád cestuji.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frenzy - představení
Ahoj, zdravim do Brna!
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Vítám tě a spoustu pozitivních zelených zážitků! 
- davar
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Vitej na foru Frenzy! At se ti tu libi - ke tvemu vyberu absintu muzes vyuzit i recenze, ktere zde mame a myslim, ze jsou objektivni.
Konecne nekdo dalsi posilil rady Brnaku
- mimochodem 15.12. se v Brne kona takova komornejsi akce, co do poctu lidi - podivej se do Udalosti, je to akce nazvana "Brno4". Pokud by jsi zasel, dej vedet - radi te tam uvidime! 
EDIT: protoze jeste nemuzes videt sekci Udalosti, posilam Ti info nize. Lidi co prijdou uz je vice.
Konecne nekdo dalsi posilil rady Brnaku
EDIT: protoze jeste nemuzes videt sekci Udalosti, posilam Ti info nize. Lidi co prijdou uz je vice.
Poslední sraz je za námi poměrně krátce, ale vzhledem k okolnostem navrhuji udělat menší srázek v prosinci.
Na 15.12.2012 18:00 už máme rezervaci.
Akce se koná za každého počasí.
Naposledy upravil(a) davar dne čtv 06. pro 2012 8:17:14, celkem upraveno 2 x.
-
Frenzy
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: Antonínek, jedině Antonínek:-)
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za přivítání a rovnou i za pozvání. Jen v tu sobotu zrovna jako na potvoru v Brně zřejmě nebudu....rozhodně to však budu mít na paměti, pokud by náhodou došlo ke změně. 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Frenzy a vítej!
Co mám říkat já, rodilý Plzeňák?
Jako by vás tady bylo málo!davar píše:Konecne nekdo dalsi posilil rady Brnaku
Co mám říkat já, rodilý Plzeňák?
- Moderní absinthe chutná moderně.
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Je fajn, že se brněnská sestava rozrůstá.
Vítej!
Vítej!
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Taky si pripadam trochu osamele...meli bysme zalozit spolek clenu pouzivajicich jihozapadocesky nareci...Habu píše: Co mám říkat já, rodilý Plzeňák?
Omnia mea mecum porto.
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda že od Prahy na západ to s počtem absintistů dost pokulhává. I když taky osvětu šířim jak to jen jde, už mě nikdo nechce poslouchatDworzaaa píše:Taky si pripadam trochu osamele...meli bysme zalozit spolek clenu pouzivajicich jihozapadocesky nareci...Habu píše: Co mám říkat já, rodilý Plzeňák?![]()
Jinak tě tady Frenzy taky vítam