Investice do alkoholu
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Investice do alkoholu
osobně beru některý lahve s myšlenkou že když ni ted nejeli tak uvidím co za 10 let a když vezmz třeba dvě a nebude mi chutnat ani pak tak klidně půjde do světa:) ale ted se tu klepe moje peněženka bo tady obcházejí zajímavé zběratelské a raritní kousky v jednom ....
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo..mé otázky se nikdo nechytil..ale mě to fakt hlodá v hlavě
...takže pokus č.2
-jen mě prostě zajímá jak se tyhle věci řeší a hodnotí... 
Né že bych měl v plánu začít syslit desítky flašek abych byl v důchodu boháč (na to jsem moc chudý tady a teď)Absinther píše:Docela mě zajímá,jestli má smysl archivovat(pro zisk)flašky pouštěné normálně do oběhu?=Je sice fajn,že třeba Antoníček má zespoda nálepku s jakýmsi datem ale tahle lehounce potištěná nálepka po delší době úplně vybledne a pak nebude možné poznat jestli jde o čtvrtou,sedmou nebo dvacátou šarži..to samé platí o flaškách typu Mansinthe,které se budou asi nějákou tu dobu prodávat ale z flašky člověk nepozná jestli byla plněná v roce 2008 nebo 2018...hmm?
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
V aktuálním čísle Barlife není jen Habuův test absintů, ale taky výborný článek o investici do alkoholu. Ve zkrácené podobě je na iHned.cz. Je v něm zmínka i o absintu a našem fóru
http://ihned.cz/c1-59023000-alkohol-jak ... zit-penize
http://ihned.cz/c1-59023000-alkohol-jak ... zit-penize
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Hehe...je zajimavy, jak se nam pomalu dostava popularity
A Habu, koukej nascanovat ten clanek, jak si sliboval 
Omnia mea mecum porto.