Zľakol som sa, že namiesto fľašky to bude v tetrapacku...Martin píše:Což mě vede k rozhodnutí změny designu. Naše etiketa bude 6 let stará a možná nastal čas pro redesign. Stejně nás letos čeká jedna obrovská změna v balení produktů a tak to udělám při jednom.
Green Velvet
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Green Velvet
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Mne se treba lahve jako maj Jade, Kubler nebo L'ancienne libi vic nez nizsi a baculaty...mozna mi proste prijdou jen vznesenejsi..ale je to otazka vkusu a clovek se nikdy nemuze zavdecit vsem.. Navic takova lahev o objemu 0.5l vypada divne a ja uz si zvykl pri rozpocitavani poctu lahvi na pocet lidi na party pocitat s tim, ze antonik ma 0.5l...Takze pri 0.7l by ty 2dcl na lahev navic by mohly s mojima poctama dost zamavatWagi píše: a navíc nevím jak Vás ale mě ty usedlé lahve typu - vod vína iritujou, samo jsou neprůhledné má to svůj důvod, jsou ošklivé - asi aby snáz leželi v koutě.
edit: a nejvic asi zeru lahev od Nostalgie
Omnia mea mecum porto.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
SouhlasDworzaaa píše: Mne se treba lahve jako maj Jade, Kubler nebo L'ancienne libi vic nez nizsi a baculaty...mozna mi proste prijdou jen vznesenejsi..ale je to otazka vkusu a clovek se nikdy nemuze zavdecit vsem..
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Stojí za tím Die Grune Fee, nějak se do toho obuli. Koncem minulého roku absinty od CAB a teď toto.
edit: jinak ano, pálí to pro ně zelená víla Gaudentia, kterou všichni známe z Boveresse festivalu. Die Grune investovalo hodně velkou částku do grafického studia, které připravilo koncept, láhev, grafiku a vše kolem.
edit: jinak ano, pálí to pro ně zelená víla Gaudentia, kterou všichni známe z Boveresse festivalu. Die Grune investovalo hodně velkou částku do grafického studia, které připravilo koncept, láhev, grafiku a vše kolem.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Green Velvet je na absinthes.com za 89€! Ano, za osmdesátdevět ojro 53% absint z VdT.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Jo, hehe, taky jsem dostal e-mail.
lol
Ale což, koukni na cenu KOSG.
Ale což, koukni na cenu KOSG.
- Moderní absinthe chutná moderně.