Lidová tvořivost absinthem poznamenaná.

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Lidová tvořivost absinthem poznamenaná.

Příspěvek od Habu »

AAAAA!!! :lol: Tak tohle je výborný nápad. Zazvonit, aby nikdo nezapomněl na absintovou hodinku. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

to je super napad! :)
Omnia mea mecum porto.
Transilvanian
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Transilvanian »

Náhodou som našiel jednu z mojich obľúbených kníh v takomto prebale :mrgreen:

http://www.artforum.sk/catalog/stevenso ... tail=50159" onclick="window.open(this.href);return false;
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...
Transilvanian
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Transilvanian »

Niečo z domova.
Přílohy
IMG_3933.jpg
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...
Emil

Absinthe a umenie

Příspěvek od Emil »

Zdravím vás,chcel by som vytvoriť kútik o absinthe a umení, ak vás absinthe inšpiroval k vytvoreniu nejakého diela (obrazu, básne, sochy, grafiky...) podeľte sa.
Nemusí to by vaša tvorba, môžete pridať umenie s absinthovou tematikou ktoré sa vám páči.

Môj prvý príspevok je proces tvorby absinthovej fontány z hliny. Zatiaľ je v štádiu schnutia:)....čaká ju ešte vyčistenie, vypálenie, glazúrovanie, výpal glazúry a možno aj neaká tá maľba....
Veľmi by ma zaujímali vaše postrehy a pripomienky, pomohlo by mi to pri výrobe ďalších fontán.
Přílohy
DSC00628.JPG
DSC00627.JPG
DSC00626.JPG
DSC00622.JPG
DSC00619.JPG
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Absinthe a umenie

Příspěvek od Froggg »

Vypadá to velice dobře. A hned jak jsem to viděl, mě napadlo, že by bylo zajímavé, udělat fontánu ze dřeva, vedly mě k tomu ty barvy Tvého výtvoru. Nicméně dřevo by zřejmě zanechalo na vodě nějaký chuťový následek. Což mě přivádí k otázce, co pálená hlína a ovlivnění chuti? Já mám například čajový servis z pálené hlíny a vnitřek nádob je glazurovaný, takže to vliv na chuť nemá, nicméně při pití čas od času "ochutnám" i neglazovanou část povrchu a to už vliv na chuť má.
Emil

Příspěvek od Emil »

Froggg píše:Vypadá to velice dobře. A hned jak jsem to viděl, mě napadlo, že by bylo zajímavé, udělat fontánu ze dřeva, vedly mě k tomu ty barvy Tvého výtvoru. Nicméně dřevo by zřejmě zanechalo na vodě nějaký chuťový následek. Což mě přivádí k otázce, co pálená hlína a ovlivnění chuti? Já mám například čajový servis z pálené hlíny a vnitřek nádob je glazurovaný, takže to vliv na chuť nemá, nicméně při pití čas od času "ochutnám" i neglazovanou část povrchu a to už vliv na chuť má.

Ahoj, ďakujem...fontána ešte nie je dokončená - je to len začiatok výrobného procesu. Celá fontána bude naglazúrovaná...takže bude kompletne vode odolná:)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Hezká práce. Škoda, že osobně tyhle fontánky nemusím.

Jo a tohle vypadá na duplicitní téma - http://www.absinthemafia.com/viewtopic.php?f=16&t=22" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Emil

Příspěvek od Emil »

Habu píše:Hezká práce. Škoda, že osobně tyhle fontánky nemusím.

Jo a tohle vypadá na duplicitní téma - http://www.absinthemafia.com/viewtopic.php?f=16&t=22" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Ďakujem:)...ospravedlňujem sa tú tému som prehliadol.....
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Tak to Habu přesuň :D

Fontánka vypadá moc dobře. Jediné co mě napadá, jestli se pod kohoutek vleze žufánkovic sklenička :)
Odpovědět