Rum
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rum
Ja si musim koupit lahev... ani ne tak proto, ze bych do tohodle piti byl nejak udelanej, ale proste jen proto, ze na mne skvele zapusobil marketingHabu píše: Z těch klasických v sudu stařených mi ještě zachutnal prasák Ron.
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Copak jsem nějakej fuckin' amateur?Martin píše:Ty žiješ a ještě k tomu dokážeš skládat písmenka do smysluplných uskupení? Nevidět to, neuvěřím.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
No za tu cenu bych i veril ze bude dobry.Dworzaaa píše:Ja si musim koupit lahev... ani ne tak proto, ze bych do tohodle piti byl nejak udelanej, ale proste jen proto, ze na mne skvele zapusobil marketingHabu píše: Z těch klasických v sudu stařených mi ještě zachutnal prasák Ron.Proste Ron Jeremy
![]()
![]()
![]()
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tak to my na afterparty z Hemingwaye dorazili. Ale byla to nějaká diskotéka či co, tak jsme dali u baru nějaké ty rumové koktejly a vzali roha. Na barák jsem se vrátil ve 2 ráno a celou sobotu byl víceméně nepoužitelný. V neděli jsem dorazil domů a zjistil, že si ženuška upekla husu a objevila nějaké archivní vína v mé vinotéce. Náš rozhovor dopadl přesně takto:
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Na archivní věci prostě musíš mít zámek, sejf a hlídat to s bouchačkou v ruce 24/7... upřímnou soustrast za padlé skleněné kamarády.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor na Zacapu je vcelku negativní. Je to slušné pití, ale ne to, co od rumu očakávám. Pro mě je až příliš uhlazená a sladká, málo sudová. Navíc jsem slyšel, že s těma 23y to není až tak žhavé. Za stejné peníze jde koupit lepší rum.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám na Zacapu hodne pozitívny názor, ale pri 23 sa mi zdá že je rok od roku horšia. Aspoň podľa posledných 3 rokov čo som mal možnosť ochutnať.
Dnes nad ránom som navštívil zum zum na žitnej a skúsil quorhum, ak sa teda nemýlim, a na to že to bola 12 ročná solera bol hodne príjemný. Asi by som mal túto značku viac preskúmať.
Mne celkovo vyhovujú jemnejšie rumy, plné rôznych chutí a systema solera je pre mňa asi ideálna.
Dnes nad ránom som navštívil zum zum na žitnej a skúsil quorhum, ak sa teda nemýlim, a na to že to bola 12 ročná solera bol hodne príjemný. Asi by som mal túto značku viac preskúmať.
Mne celkovo vyhovujú jemnejšie rumy, plné rôznych chutí a systema solera je pre mňa asi ideálna.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak hoši teď o víkendu jsem ochutnal tohle - http://www.gastroklub.cz/detail/rum-blu ... ark-0-7-l/" onclick="window.open(this.href);return false; pro mě celkem dobrý, co vy na to? možná koupím láhev tak pokud by jste měli srovnatelné tipy poslouchám
)