Predstavenie

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Emil

Re: Predstavenie

Příspěvek od Emil »

Martin píše:Vítej Emile a ať se ti tu líbí. Jsme to všichni strašní abstinenti :)

Ďakujem pekne:) - veľmi sa mi tu páči:)
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Capo di tutti capi píše:Jsme tu všichni strašné.
Sem!
Já jsem s tebou v Rockland.
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

Vítej!
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Vítej mezi námi. Já jsem sice tak trochu všeuměl a teď zrovna pracuji taky na jedné fontánce. Až bude hotová tak se podělím o fotky, pokud za to budou stát. Jinak se vyznám spíš v elektronice. To Dworzaaa nestuduješ náhodou v Praze MatFyz? Na FELu nás učí taky kdejakou kravinu matematicky dokázat, ale můj koníček to není :-D já se radši hrabu v mezi součástkama. Taky svým způsobem trochu umění. :-D
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Vaultboy píše:To Dworzaaa nestuduješ náhodou v Praze MatFyz? Na FELu nás učí taky kdejakou kravinu matematicky dokázat, ale můj koníček to není :-D já se radši hrabu v mezi součástkama. Taky svým způsobem trochu umění. :-D
Z matfyzu me vyhodili pred 2 lety :D Ted dokoncuju druhak na FIT CVUT, pane kolego :D Mame tam taky par predmetu, kde musime pouzivat i jinej HW nez jen klavesnici a mys, ale ty sou pro mne aboslutni peklo a krom tech povinnejch nehodlam zadnej jinej absolvovat :D Konkretne sme meli programovani pro assembler, takze clovek primo musel cpat hodnoty v sestnactkovy soustave do urcitych registru, aby mu to pak na ledkovym displayi vykreslilo behajici text a podobny veci...no a pak pocitacovy site, kde sme museli kabelama propojovat pocitace s routerama a cely to nejak nakonfigurovat, aby to delalo to, co to delat ma...Oboje sem sice nejak prolezl, ale neskutecne sem u toho trpel :D Obdivuju te, ze se v tom hodlas dobrovolne celej zivot vrtat :puke
Omnia mea mecum porto.
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Hih, bylo by možná zajímavé, zjistit, kolik nás tady je přes IT/elektro/HW. Na nejednom fóru jsme přišli až po letech na to, že většina z nás jsou technici v oboru elektro a někteří jsme se i pracovně setkali v minulosti.

Já jsem takovej dvouoborovej, vzdělání mám jako elektronik, což je taky můj koníček, ale většinu mého pracovního života mě živí spíše IT a sítě. Teď tedy už druhým rokem učím elektropředměty a IT na střední škole, ale jinak se na hradecku práce v oboru slaboproudý elektroniky, programování mikročipů apod. shání špatně.
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Dworzaaa píše:a cely to nejak nakonfigurovat, aby to delalo to, co to delat ma...Oboje sem sice nejak prolezl, ale neskutecne sem u toho trpel :D Obdivuju te, ze se v tom hodlas dobrovolne celej zivot vrtat :puke
Sakra svět je fakt malej. Spolužákův otec tiskl Martinovi novou láhev na destiláty na 3D tiskárně ty na FITu. Co se ještě dneska nedozvím. :-D Někdy můžeme zajít na Antoina. Zaslechl jsem, že prý na architektuře nebo tam někde prodávají. Jinak ono to vrtání je mnohem záživnější, než IT, teda alespoň pro mě. Jinak Studium samo o sobě až za tolik nestojí, ale katedra radioelektroniky mi nabídla práci u nich na katedře, takže konečně bude i něco zajímavého. Já dokončuju druhej semestr. Matika ani Fyzika mi sice nedělá problém, ale zas takovej blázen abych šel na MatFyz zase nejsem :-D Jinak víš jakej zvuk udělá student MatFyzu, když ho vyhodí? "ČVUT". :rofl
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Odpovědět