Kdybyste měli nějaké zajímavé rady do začátků, klidně mi poraďte, zlobit se určitě nebudu.
Censorion
-
Censorion
Censorion
Ahoj, jmenuji se Michal, je mi čtyřiadvacet let a s absinthem teprve začínám, čiliže zprvu tu budu více pozorovat a číst než cokoliv komentovat, neb se musím nejprve se zelenou vílou řádně seznámit. Tak trochu doufám, že mi krom popíjení pomůže i toto fórum, kde už jsem objevil spoustu zajímavých rad a hlavně recenzí. Když nepočítám to, o čem jsem si původně myslel, že je absinth, tak ten pravý jsem ochutnal prvně až letos, nicméně od prvního doušku si jej dopřávám pravidelně, byť jen v klubu. Radši bych ale vílu pozval k sobě domů, že by mi trochu pomohla s tvorbou, jelikož rád píši, kreslím, maluji. Mám rád i hudbu, nicméně všechny mé osobní hudební projevy byly ukončeny již před mnoha lety, z důvodu mého soucitu se sousedy. 
Kdybyste měli nějaké zajímavé rady do začátků, klidně mi poraďte, zlobit se určitě nebudu.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Censorion
Vítej, jsem rád, že zelená víla odpanila dalšího pijáka. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Vítám dalšího zeleného umělce 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Vítej mezi nás

Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
-
Censorion
Jo jsem. Ne dlouho a asi ani ne na dlouho, ale jsem.Tibro píše:Seš v Liberci? Hmmm.
-
Censorion
Tak to se neboj, mě jen tak něco nevyleká.Habu píše:A sakra, tak snad sem Michal ještě někdy zavítá.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
A tak je to správně.Censorion píše:Tak to se neboj, mě jen tak něco nevyleká.Habu píše:A sakra, tak snad sem Michal ještě někdy zavítá.
"Svět patří těm, co se neposerou." CH.Bukowski
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave rady najdes vsude na foru a vitej!