Kyle
-
Alchymista
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kyle
Svoji recenzi nebo názor na Kyle jsem tu nenapsal, protože je škoda zasírat databázi nesmyslnýma nulama a jedničkama, ale na jejich Facebookový dotaz, zdali jsme už tento skvost ochutnali asi něco napíšu. Jsem zvědav, jestli to tam nechají:
Takže, už jste ochutnali tento skvost?
Takže, už jste ochutnali tento skvost?
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem odepsal
Zajímá mě odpověď. Nepředpokládám že kápnou božskou a uvedou nereálnej a nelegální obsah thujonu co by skvostnost tohoto pití...
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
spíše na takhle neutrální a abstraktní dotaz nikdo neodpoví..
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Tak zeptá se ho už někdo, proč destilát, když na webu má(ještě pořád)krásných pár odstavců o negativním dopadu destilace na výslednou kvalitu výrobku? 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem možnost tento kousek ochutnat. Je to opravdu hodně, hodně špatné. Už z hrdla láhve vládne zápach zeleniny. Po nalouchování je to ještě horší. Chuť je hodně trpká a tento absint má silný nepříjemný ocas. Sklenku jsem nedopil. 
edit: To mi víc chutnají Bairnsfatherovi maceráty.
edit: To mi víc chutnají Bairnsfatherovi maceráty.
-
Alchymista
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Ukázalo se, že Kyle po to svém thujonu totálně zmagořil. Viděli jste za kolik peněz nabízí jeho eshop Kyle absinth? 990 Kč!
Rada pro potencionální zájemce. Kupte si u nejbližšího Číňana nudlovou zeleninovou polívku a budete mít mnohem, mnohem větší zážitek. Za ušetřené peníze si nastřelte do bradavky piercing. To za to, že jste vůbec nad nákupem Kyle absinthu uvažovali.
Toto není normální.
Rada pro potencionální zájemce. Kupte si u nejbližšího Číňana nudlovou zeleninovou polívku a budete mít mnohem, mnohem větší zážitek. Za ušetřené peníze si nastřelte do bradavky piercing. To za to, že jste vůbec nad nákupem Kyle absinthu uvažovali.
Toto není normální.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Opět lituji toho, že jsem starý poctivec (blbec) a prodávám ty naše absinty tak levně. A přitom bych se mohl tak hezky vést na thujonové vlně (znalí vědí).