Seznam pravých absinthů.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seznam pravých absinthů.
Taky bych prubnul "Vieux Carre" Absinthe Superieure.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
-
Elmurciano
Pozdrav z Jihu
Rád vám predstavím nasi Vega Alta ( Jumilla - Murcia ) znám je osobne mam vedle nich paintballové hriste.
http://www.eurolinky.com/vegaalta/absentas.html
http://www.eurolinky.com/vegaalta/absentas.html
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
...ehm, nevím, jestli měl tradiční absinthe i růžovou barvu (pravda, různá barvítka byla, jsou a budou), Tiple Vealt jsem sice neměl, ale působí to na měl hodně chemickým dojmem. :-/ Pravý absinthe by měl být barven pouze bylinkami, aby měl barvu přírodní, tohle nevypadá moc hezky. Dle recenzí jde o klasický mix-macerát.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě ten sortiment docela překvapil, připadá mi to jako řada pastelek v krabičce, promiň José.
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal jednu flasku od kamosa z Barcelony. A tvoj odhad je spravny. Chut to ma silne anizovu az to stipe v ustach.Habu píše:...ehm, nevím, jestli měl tradiční absinthe i růžovou barvu (pravda, různá barvítka byla, jsou a budou), Tiple Vealt jsem sice neměl, ale působí to na měl hodně chemickým dojmem. :-/ Pravý absinthe by měl být barven pouze bylinkami, aby měl barvu přírodní, tohle nevypadá moc hezky. Dle recenzí jde o klasický mix-macerát.
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
-
Elmurciano
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Habu, docela by stálo za to připsat do Tvého pěkného seznamu i absinthy z USA. Třeba už nám dobře známé Walton Watters a Meadow of Love. Mimochodem, jaké jsou Tvoje dojmy z lahvinky od Martina? 
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Seznam aktualizován o absinthy z USA.
Americké absinthy jsem původně do seznamu nezařadil z důvodu těžké dostupnosti. Dosud není žádný evropský importér amerických absinthů, takže objednat láhev z USA znamená zaplatit láhev dvakrát - jednou za absinthe, jednou za poštovné. Načež pár týdnů trnout, zda nedorazí střepy.
Jelikož Martin se rozhodl čas od času koupit i americké kousky, zařadil jsem je tedy do seznamu také.
Šarže je ze září, takže ji nechávám zrát ve skříni. Tohle je raritka na entou. Kdybych ji otevřel, nevydržela by dlouho! 
Americké absinthy jsem původně do seznamu nezařadil z důvodu těžké dostupnosti. Dosud není žádný evropský importér amerických absinthů, takže objednat láhev z USA znamená zaplatit láhev dvakrát - jednou za absinthe, jednou za poštovné. Načež pár týdnů trnout, zda nedorazí střepy.
Jelikož Martin se rozhodl čas od času koupit i americké kousky, zařadil jsem je tedy do seznamu také.
Zatím tiše obdivuju neotevřenou láhev!Mimochodem, jaké jsou Tvoje dojmy z lahvinky od Martina?
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Absinthe Review Ben
Speaking of US absinthe, I am curious what Martin thought of the Walton Waters he bought a while back.
Martin?
Martin?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
You know what? I've bought 4 bottles (2xWW, 2xMoL) and they are almost gone. So I had to order 4 more
They are simply superb and already in my TOP5 of best absinthe ever! I just can't decide which one is better...