mousek

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
mousek

mousek

Příspěvek od mousek »

Ahojte.

Volám sa peťo a pochádzam zo slovenska. Absinth popíjam už nejaký ten rok ale nikdy som nebol nejakým znalcom a odborníkom. Skúšal som viaceré typy a naviac mi chutia veci od Žufáneka, Bestie, Fruko-Schulz a pod.

Snáď sa tu podozvedám skvelé informácie, spoznám veselých ľudí a urobím si prehľad v našom obľúbenom druhu alkoholu.

P.S. : Plánujem si kúpiť http://www.absinth-shop.cz/?64,absinth- ... d-0-7l-lor" onclick="window.open(this.href);return false; . Viete mi poradiť aké to je a ako sa mám veľmi báť tej vysokej gramáže thujonu ?

Peťo
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Re: mousek

Příspěvek od Dworzaaa »

Cau Peto,

jen kratce...
mousek píše:..a naviac mi chutia veci od Žufáneka, Bestie, Fruko-Schulz a pod....
Covece mas ty vubec nejaky chutovy bunky, ze muzes tohle srovnavat?!?! :D
mousek píše: P.S. : Plánujem si kúpiť http://www.absinth-shop.cz/?64,absinth- ... d-0-7l-lor" onclick="window.open(this.href);return false; . Viete mi poradiť aké to je a ako sa mám veľmi báť tej vysokej gramáže thujonu ?
KOS nekupuj ;) sou to vyhozeny prachy za predrazenej a nepitelnej chlast.. A o thujonu a o tom, jaka je to jen reklamni blbost se tu vedly reci uz nespocetnekrat :) doporucuju pred nakupem dalsi lahve poradne procist forum.
Omnia mea mecum porto.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

btw-nestaval driv KOS GOLD 4000Kc? :D Zeby se Samanovi povedlo srazit vyrobni naklady na flasce chlastu o litra :devil :D
Omnia mea mecum porto.
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

Vítej!
mousek píše: P.S. : Plánujem si kúpiť http://www.absinth-shop.cz/?64,absinth- ... d-0-7l-lor" onclick="window.open(this.href);return false; . Viete mi poradiť aké to je a ako sa mám veľmi báť tej vysokej gramáže thujonu ?
Bál bych se hoho hodně. :D
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Absinth King of Spirits GOLD
- For experts only -
Jseš odborníkem?
Já jsem s tebou v Rockland.
mousek

Příspěvek od mousek »

Dík za info mno. :D Bunky asi nemám mno ale ako pozerám tak radi teraz pijete ten Mead Base tak to teda skúsim.

Pozeral som tie recenzie tak pár si ich objednám a ochutnám. ďakujem.
mousek

Příspěvek od mousek »

Tibro píše:
Absinth King of Spirits GOLD
- For experts only -
Jseš odborníkem?
Hehe vôbec nie. Ale možno je to len motivačnný slogan potom ako som si o thujone prečítal na tomto fóre článok. ;)
Dworzaaa píše:Cau Peto,

jen kratce...
mousek píše:..a naviac mi chutia veci od Žufáneka, Bestie, Fruko-Schulz a pod....
Covece mas ty vubec nejaky chutovy bunky, ze muzes tohle srovnavat?!?! :D
Sorac mno doteraz som to pil ale nevychutnával. :(
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Žádné starosti.
Obrázek
Obchodní zástupce pro L'Or.
Já jsem s tebou v Rockland.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Ahoj Peťo,

Po prvním přečtení se mé paranoidní já otřáslo hrůzou a zároveň pobavením, že tu trollíš. :twisted: Přeci jen, "zmýlených" pijáků tu v posledních letech moc nevídáme. ;)
mousek píše:P.S. : Plánujem si kúpiť http://www.absinth-shop.cz/?64,absinth-" onclick="window.open(this.href);return false; ... d-0-7l-lor . Viete mi poradiť aké to je a ako sa mám veľmi báť tej vysokej gramáže thujonu ?
Neboj se toho vůbec z jednoho prostého důvodu: Toho thujonu tam není 100mg/l, ale 0mg/l. Ověřeno. Jde o prostou propagační lež. A mimochodem nejde vůbec o absint, stejně jako v případě zmiňované Bestie a sraček od Fruko-Schulze.

Naivní dotaz, jak to piješ? Na hulváta po panácích, nebo s vodou? ...nebo nedejbože s ohněm?
- Moderní absinthe chutná moderně.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

To je vtip? :D
Odpovědět