mousek

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
mousek

Re: mousek

Příspěvek od mousek »

Habu píše: Naivní dotaz, jak to piješ? Na hulváta po panácích, nebo s vodou? ...nebo nedejbože s ohněm?
S ohňom nie ale hulvát štýlom. S vodou to skúšam odkedy som tu a poprechádzal som si to.

Ako tak pozerám tak moja prítomnosť tu bude riadne poznamenaná smiechom na moju osobu keďže som také absinthové prasa. :chuckle
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Smíchem? Ale kdež! :twisted:

Jak jsem psal, sračky od Fruko-Schulze nejsou absint. Stejně tak Bestie. Zkus si udělat experiment:

2 sklenky:
Fruko-Schulz naředit vodou 3:1, stejně tak St. Antoine.

Očichat, zkouknout, ochutnat, porovnat. Pokud Ti chuť Fruko-Schulze přijde dostačující, tak poté jak poznamenal Dworzaaa, s tvými chuťovými buňkami bude něco špatně.

I když ano, proti gustu žádný dišputát, ale nenarazil jsem na člověka, který by dokázal srovnávat Fruko-Schulz a St. Antoine (nebo kterýkoliv jiný pravý absint).
- Moderní absinthe chutná moderně.
mousek

Příspěvek od mousek »

Habu píše:Smíchem? Ale kdež! :twisted:

Jak jsem psal, sračky od Fruko-Schulze nejsou absint. Stejně tak Bestie. Zkus si udělat experiment:

2 sklenky:
Fruko-Schulz naředit vodou 3:1, stejně tak St. Antoine.

Očichat, zkouknout, ochutnat, porovnat. Pokud Ti chuť Fruko-Schulze přijde dostačující, tak poté jak poznamenal Dworzaaa, s tvými chuťovými buňkami bude něco špatně.

I když ano, proti gustu žádný dišputát, ale nenarazil jsem na člověka, který by dokázal srovnávat Fruko-Schulz a St. Antoine (nebo kterýkoliv jiný pravý absint).
Ok.

Teraz som si nakúpil v absithshop.cz fontánu, pohár,lyžičku , cukor a žufanka tak snáď ma konečne osvieti čo sa týka podávania tohto nápoja.
Corig
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corig »

Koukám že jsi do toho skočil po hlavě a hned s fontánou :) No jo, jak to jednou někoho chytne... :D
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Vítám tě a přeji hodně příjemných objevů.
Odpovědět