Villars - čokoláda s absithom
- David.p
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Villars - čokoláda s absithom
JJ, to jsem já. Děkuji mockrát. Klidně si na tu čokoládu počkám. Poprosil bych o 2 ks a mám použít ten variabilní symbol co mi přišel e-mailem? Samozřejmě navýšen o cenu čokolád.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Přesně ten, díky. Ale půjde to až příští týden, hned jak to dorazí.
- David.p
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem zaplatil objednávku navýšenou o 2 ks čokolád. Teď už jen čekat, ach jo...

- David.p
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem dostal zprávu o přijetí balíku od české pošty (+ email), jak to? Čokolády přišli o něco dřív nebo se na to zapomnělo a balík byl odeslán bez nich?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak. Naše akční holky v expedici to poslaly hned po naskočení platby abys měl o víkendu co pít. Čokolády pošleme zvlášť jak přijdou. Samozřejmě bez žádných dalších nákladů. To poštovné navíc jim strhnu z výplaty, neboj 
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Tak me napada neplanujes Martine brat i dalsi druhy? Rad bych je ochutnal, ale sem moc pohodlnej na to, abych si je objednaval extra z obchodu s cokoladama..ale kdyz bych mel moznost je jen tak prihodit k objednavce od tebe.... 
Omnia mea mecum porto.
- David.p
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no tak to je smůla. To už se bohužel někdy stává.Martin píše:Je to tak. Naše akční holky v expedici to poslaly hned po naskočení platby abys měl o víkendu co pít. Čokolády pošleme zvlášť jak přijdou. Samozřejmě bez žádných dalších nákladů. To poštovné navíc jim strhnu z výplaty, neboj
Už se na ty další lahve těším. Zatím jsem ochutnal sv. Antoníčka (toho porovnám až s "žábou" protože je to můj první Absint) a medového žufanka a musím říct, že se opravdu povedl. Ta chuť a ta vůně.
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Dworzaaa: Jestli nemáš nějaký morální či náboženský problém s nakupováním v Tescu, tak tam mají asi 5 druhů Villars, zavedli to cca před rokem, pokud si vzpomínám. O víkendu jsem si zrovna byl dokoupit zásoby. Mléčná, 100g tuším za 54 nebo 56 Kč. Občas se objeví i něco exotičtějšího, ale absintová nebyla a ani nečekám by jí tam někdy měli.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Vidis..o tom sem nevedel..Ale jak bydlim v centru Prahy, tak se do velkyho tesca prakticky nedostanu, ale nekdy se mrknu u nas v budejcich..to mam docela po ceste
diky za tip
Omnia mea mecum porto.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Hele - to jsem vůbec netušil, že ty čokošky mají půl roku trvanlivost. A že se skutečně umí zkazit. Jednu jsem dnes rozbalil (trvanlivost do 30. 8.) a ze všech jednotlivých políček už měly jen dvě absinthe. všechny ostatní byly jaksi "propadlé". Jejich dna byly doslova "vcucnuté" do prostoru, kde býval absinthe. Nenapadlo by mě, že vypařování skrz čokoládu bude mít až takovou sílu...
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -