Kde všude se dá popít zelená víla?
- MrB14ck
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde všude se dá popít zelená víla?
škoda že nemají toníčka v Andělu (tam bych za něj i těch 90 dal
) chodím tam na Aspall a na Crabbies a vždycky tam nechám skoro celou šrajtofli 
- maaca
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
V Ostrave U Skakaveho ponika - vedle Hobita (patri stejnemu majiteli). Nekuracka hospoda. Sice je treba improvizovat se sklenkou na vino a lahvi Bonaqy, ale maji tam lahev La Grenouille, Antoninka i Maed Base.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak dlouho, ale v Ostrave, v jedne z nejlepsich restauraci a to na zamku Zabreh maji od Martina pivni palenku a St. Antoine, zitra tam jdu na veceri, tak kostnu aspon pivni, nikdy jsem ji nemel. 
Btw. uz ten Absinthe zacina byt skoro vsude
Btw. uz ten Absinthe zacina byt skoro vsude
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
tak ochutnano a suprovni, vubec bych necekal ze takto muze pivni palenka chutnat, dozvuk je sladky a to mam rad.
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
A Qásek pivo? Je to dobré?maaca píše:V Ostrave U Skakaveho ponika - vedle Hobita (patri stejnemu majiteli). Nekuracka hospoda.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Jeste jsem nemel, ale v Zamku Zabreh je pivovar Pikard a piva maji skvele.Tibro píše:A Qásek pivo? Je to dobré?maaca píše:V Ostrave U Skakaveho ponika - vedle Hobita (patri stejnemu majiteli). Nekuracka hospoda.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Kamarad me laka tenhle tejden do tohodle baru, kterej se snazi prezentovat jako steampunkovej...
http://www.barprogress.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na napojaku je i antonik za 105Kc. Z fotek bar pusobi zajimave, jen si nejsem jistej, jestli to na zivo nebude az moc kycovity
Nebyl jste tam nekdo nahodou? 
edit: jeste ted koukam, ze to mam 5 ulic od baraku
http://www.barprogress.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na napojaku je i antonik za 105Kc. Z fotek bar pusobi zajimave, jen si nejsem jistej, jestli to na zivo nebude az moc kycovity
edit: jeste ted koukam, ze to mam 5 ulic od baraku
Omnia mea mecum porto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé dobrého pití.
Je mi to nepříjemné, ale důrazně varuji před ostravským Absintovým klubem Les, o kterém tu už byla zmínka. Jeho majitel a provozovatel, pan Přemysl Bureš (IČ 60251158), nám do dnešního dne nezaplatil ani korunu. Zboží u nás osobně vyzvedl 12. 6. 2013 a po spoustě emailů s tak neuvěřitelnými výmluvami mi dnes napsal, že je v exekuci a že to máme dát k soudu. Dluží nám 42.024 Kč.
Opět musím smeknout před kluky z Naproti baru v Brně, kteří ve svém věku dokázali rozběhnout místo bez problémů a bez dluhů.
Je mi to nepříjemné, ale důrazně varuji před ostravským Absintovým klubem Les, o kterém tu už byla zmínka. Jeho majitel a provozovatel, pan Přemysl Bureš (IČ 60251158), nám do dnešního dne nezaplatil ani korunu. Zboží u nás osobně vyzvedl 12. 6. 2013 a po spoustě emailů s tak neuvěřitelnými výmluvami mi dnes napsal, že je v exekuci a že to máme dát k soudu. Dluží nám 42.024 Kč.
Opět musím smeknout před kluky z Naproti baru v Brně, kteří ve svém věku dokázali rozběhnout místo bez problémů a bez dluhů.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je teda humac a to uz maji v Ostrave zvuk, takze o te exekuci se mi nechce verit. Navic jestli dokaze platit Sepse tak to bude kec.
hele mam mu udelat reklamu na fb?
hele mam mu udelat reklamu na fb?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nemusíš, ale tohle je citace z jeho dnešního emailu:
Budu to muset předat soudu a radost z toho nemám.Žel celá ta věc má společného to, že jsem v exekuci a proto jsem nemohl dluh zaplatit a zoufale jsem hledal investora právě kvůli dluhu vůči Vám.