ummagumma

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
ummagumma
Zelený pionýr
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

ummagumma

Příspěvek od ummagumma »

Salut!

Na uvod bych rad pozdravil vsechny mistni priznivce Absinthu.

Me jmeno je Milos a jsem student z Prahy. Puvodne jsem se vubec predstavovat nechtel, ponevadz fora vetsinou jen tak procitam a moc neprispivam, ale rekl jsem si, ze u tak extrovniho fora, jako je toto, udelam vyjimku. Take bych si v budoucnu rad objednal nejake vzorky, pokud jeste budou, a mozna se i nekdy podival na nejaky ten absinthovy sraz.

K Absinthu jsem se, asi jako dost z vas, dostal v hospodach pres ruzne nepitelne sracky typu Hills apod. Samozrejme o zadnem redeni vodou nemohla byt rec. To, co je pravy Absinthe, jsem poznal, az kdyz jsem jednou narazil na Svateho Antonina (ktereho jsem, a to se musim priznat, pri svych asi prvnich dvou konzumacich pripravoval ceskym zpusobem :oops: (i kdyz jsem ho alespon pote zalil vodou)). U nej jsem zustal dodnes a uz se moc tesim na 3. sarzi :) Ma druha a posledni zkusenost je se Sinopalem, ktery jsem si asi predevcirem (za bratru prijemnych 400 korun) koupil. Tudiz jsem skoro uplny zacatecnik, ale doufam, ze se to brzy (treba i diky vam) zmeni.

À votre santé!
Naposledy upravil(a) ummagumma dne stř 30. zář 2009 20:13:13, celkem upraveno 1 x.
dEffect
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
Kontaktovat uživatele:

Re: ummagumma

Příspěvek od dEffect »

Vitaj ! :) super nick :D a ako pozeram na avatar tak mas rad Zappu a to je super ! :)

**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

ummagumma píše:Svateho Antonina (ktereho jsem, a to se musim priznat, pri svych asi prvnich dvou konzumacich pripravoval ceskym zpusobem :oops: (i kdyz jsem ho alespon pote zalil vodou))
Mein Gott....
No což, v nevědomosti člověk spáchá mnoho špatných věcí, inu vítej!
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Zdrávas! 8-)

Tvůj nick jsem tu mnohokrát vídal a říkal jsem si, kdo se za něj asi skrývá a on to Frank Zappa. :-D Za toho samozřejmě bod! 8-)
- Moderní absinthe chutná moderně.
master88

Příspěvek od master88 »

Vítej poutníče,

nechť náš prorok, svatý Antonius vede tvé kroky...

;)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ahoj Miloši, vítej mezi námi. Na tobě je hezky vidět jak je pěkné, když se člověk na fóru představí. Není pak za anonymní ummagummu a všichni ho mají rádi ;)
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Vítej....skoro každý z nás myslím někdy podpálil....já tedy určitě. Jen jsem měl to štěstí že to nebyl Antoníček.

BTW: Martine, proč zrovna svatý Antoníček?? Snad ne proto že byl zván kladivem na kacíře :D
Absinthe Review Ben

Příspěvek od Absinthe Review Ben »

Welcome, and greetings from the USA! :D It was a bit difficult to read in English, but it sounds like you were a longtime lurker here? Well, I am glad you finally decided to post! Yes indeed, you will learn a lot here, and before long you will drink nothing but absinthe. 8-)
master88

Příspěvek od master88 »

You got it right Ben. He used to be just a name with no history... but now, he is part of the family :P

tombík: ano tuto otázku už jsem sám sobě také pokládal, nicméně ta spojitost s kladivem na kacíře je velmi zajímavá :P
ummagumma
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ummagumma »

Tak dekuju vsem za privitani. Prijemne jste me prakvapili s tim Zappou, netusil jsem, ze tu taky najdu nejake priznivce. A k tomu pozdnimu predstaveni, zas tak dlouho jsem tu prece neobejdil ;)
Odpovědět