Kyle

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Re: Kyle

Příspěvek od Absinther »

tvl-já nevím proč ale to foto mě úplně fascinuje a hypnotizuje...To je něco jako vystřižená scéna z pána prstenů :lol:
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Absinther píše:tvl-já nevím proč ale to foto mě úplně fascinuje a hypnotizuje...To je něco jako vystřižená scéna z pána prstenů :lol:
z nataceni :D
Corig
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corig »

Kyle už asi zjistil, že thujonová masáž nefunguje tak dobře jako dřív, a tak se zaměřil na fenchon :shock: http://www.bairnsfather-absinth.cz/kata ... inthe.html
BTW zmínka o podobnosti s preban absinty už mě ani neudivuje...
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Dobry podnikatelsky zamer :D jako je to strasny shit a lidi jsou taky dobri hlupaci kdyz jdou po nejakych latkach, ktere te zduni. :head Ale co uz, uspech je v dnesni dobe asi zalozen na lzi...
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Vaše cena: 990,00 Kč
To musí být kvalita!
Já jsem s tebou v Rockland.
Naprotibar
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Zusy;)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Naprotibar »

Musím se Kyla zastat, alespoň co se týká ceny! Uvedená cena je z eshopu týpka co má vše z produkce Bairnsfathera předražené. Méně než tisíc korun je velkoobchodka na litrovku...
Viťa
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Zdá se, že Bairnsfather (opět) změnil marketingovou strategii. Poté, co se ukázalo, že jeho údajně thujonem nabušený Kyle ve skutečnosti tuto láktu vůbec neobsahuje, přichází s novou písničkou.
U svých destilátů Kyle a La Dora začal propagovat obsah fenchonu. Thujon uvádí 3mg/l, ale chlubí se nabušeností fenchonem v míře 377 mg/l.

"Obsahuje velké množství látky jménem Fenchon, která stejně jako thujon patří mezi terpeny a má podobné i účinky jako thujon. Obsah fenchonu není legislativně regulován jako obsah thujonu."

http://www.bairnsfather-absinth.cz/kata ... -0-5l.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Považuju to za další ukázku, jak Kyle Bairnsfather dokáže pružně reagovat na měnící se situaci. Nejprve se vymezoval proti thujonovým bombám, poté thujon sám hypoval. Ve chvíli, kdy se thujonový mýtus sype, vytasil fenchon. Dříve zavrhoval destiláty, nyní je sám prokukuje (což je dobře) a dokonce s nimi soutěží v zahraničí. Co bude dál?
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Jinak, aby to nevypadalo, že jsem proti Kylovi zaujatý: Pokud by se kvalita jeho destilátů zvedla (což závisí především na výměně zdroje pelyňku), dva destiláty v ceně necelých 7 kil za lahev český absintový trh mohou jen obohatit :yes
Naprotibar
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Zusy;)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Naprotibar »

Když jsem byl u Kyla, ukazoval mi spoustu pelyňku dovezeného z Pontarlier...bylo to cca půl roku zpátky, tak možná se projeví až v dalších šaržích. Nebo používá dobrý pelyněk již delší dobu, ale dělá chybu jinde..Viťa
Viťa
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Kyleův stav se zlepšuje.

Obrázek

On se přesunul vyzkoušet i jiné věci.
Já jsem s tebou v Rockland.
Odpovědět