Gify
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gify
Taky tě tady vítám.
No 520,- za flašku Antonína se možná na první pohled může zdát dost, ale jen u první objednávky. Po vypití první lahve si člověk uvědomí, že neni dost bohatej na to, aby vyhazoval 400,- za Metelku
Na kvalitním akloholu se nedá šetřit. Jednou tady všichni na starý kolena nebudem mít co jíst, ani kde bydlet, a jediný co nám zbyde, bude sklep plnej úžasnýho pití který nám bude líto prodat
No 520,- za flašku Antonína se možná na první pohled může zdát dost, ale jen u první objednávky. Po vypití první lahve si člověk uvědomí, že neni dost bohatej na to, aby vyhazoval 400,- za Metelku
Na kvalitním akloholu se nedá šetřit. Jednou tady všichni na starý kolena nebudem mít co jíst, ani kde bydlet, a jediný co nám zbyde, bude sklep plnej úžasnýho pití který nám bude líto prodat
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Těším se na srovnání.Gify píše: Dnes jsem koupil A (st. antoine), dle recenze nejkvalitnější A co jsem zatim měl (také nejdražší)![]()
Piji A Verdoyante,cena do čtyřset,dobře dostupný a silně anýz to mam rád.
Máte nějaký jiný typ,jak jste natom vy?
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Gify
První dojmy z st.Antoine mě zásadně nepřekvapily ale každopádně příjemě potěšily.
Chuť jsem si dokázal celkem představit už díky recenzím ale stejně jsem se nemohl dočkat až přijdu z práce a ochutnám. Dokonce jsem zkusil launche i když piji absinth z 99% samotný jelikož voda ho dost změní a cukr už vubec ale každému chutná něco jiného. Antoníčka určitě pujdu koupit znova až dojde ale Verdoyante koupim zas. Dlouho jsem ho neměl a už jen pro srovnání. Dost možné že budu občas Verdoyante kupovat nadále. Někdy koupim i lahev Pastisu
Teď jsem měl od kolegi z práce jako vánoční dárek Brainwash (láhev ve tvaru lebky),silná hořkost jako Fernet. Aspoň bylinky a ne brutální ústní voda...
Chuť jsem si dokázal celkem představit už díky recenzím ale stejně jsem se nemohl dočkat až přijdu z práce a ochutnám. Dokonce jsem zkusil launche i když piji absinth z 99% samotný jelikož voda ho dost změní a cukr už vubec ale každému chutná něco jiného. Antoníčka určitě pujdu koupit znova až dojde ale Verdoyante koupim zas. Dlouho jsem ho neměl a už jen pro srovnání. Dost možné že budu občas Verdoyante kupovat nadále. Někdy koupim i lahev Pastisu
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
hele-jestli to z 99% chlempeš na ostro bez vody, tak to je snad pro tebe za ty prachy škoda.... Absinthe se prostě pije s vodou-pokud vodu nerad, je třeba přeorientovat se na jiné pití.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Absintherova rada je v tomto případě mnohem přihodnější než jeho tradiční houpavé giffy 
edit: Btw. Ten Brainwash...to je ale kousek. Imho jde o v jiné lahvi prodávaný uměle dobarvovaný macerát Absinth 60 od starého známého L'oru. Stejná, ne-li horší liga než Staroplzenec. Ale asi je lepší "panákovat" tohle, než pak stejným způsobem, tj. bez vody, mrhat dobrým absintem. Nicméně proti gustu...
edit: Btw. Ten Brainwash...to je ale kousek. Imho jde o v jiné lahvi prodávaný uměle dobarvovaný macerát Absinth 60 od starého známého L'oru. Stejná, ne-li horší liga než Staroplzenec. Ale asi je lepší "panákovat" tohle, než pak stejným způsobem, tj. bez vody, mrhat dobrým absintem. Nicméně proti gustu...
-
Gify
Začít pít něco jiného jen kuli tomu že je to tradice,jako řikat někomu že pít teplé pivo je špatné.
Piju ho dost dlouho a prostě mi to chutná,co se týče jiného akoholu jsem naprostý abstinent i pivo dám tak 3x do roka a jen v létě. Jedinou vyjímkou je přípitek s babi Becher či Pastis a Jägermeister. Pálenky,rumy,vodky mi doslova jdou nahoru! Je rozdíl nalít si 4-5ml a usrkávat u televize a ne nalít panáka a kopnout ho do sebe! Chcete mi říct že jsem jediný komu chutná samotný?
Piju ho dost dlouho a prostě mi to chutná,co se týče jiného akoholu jsem naprostý abstinent i pivo dám tak 3x do roka a jen v létě. Jedinou vyjímkou je přípitek s babi Becher či Pastis a Jägermeister. Pálenky,rumy,vodky mi doslova jdou nahoru! Je rozdíl nalít si 4-5ml a usrkávat u televize a ne nalít panáka a kopnout ho do sebe! Chcete mi říct že jsem jediný komu chutná samotný?