Na úvod sa teda predstavím. Volám sa Peter a som večný študent
Pochádzam zo Slovenska (ako je patrné z jazyka, ktorým sa prezentujem), ale žijem už nejaký čas v Brne. K A som sa dostal vďaka kamarátom z Brna, ktorí si zmysleli, že si založia hospu (radšej by som použil výraz absinthový bar)..
Týmto by som sa im všetkým a hlavne V.-mu rád poďakoval, pretože je to jedna z vecí v mojom živote, ktoré ma fakt pozitívne obohatili (a to som si nikdy nemyslel, že niečo také poviem práve o alkohole akéhokoľvek druhu, typu a pôvodu)..
Rovno sa teda touto cestou poďakujem aj Martinovi, ktorý to vlastne má celé +/- na svedomí
Ako obľúbený absinthe uvádzam L'Ancienne.. Niekto si môže pomyslieť, že iste mám prachatých rodičov.. sklamem vás
Holt, nedá sa svietiť.. L'Ancienne z nich vsetkých vyšiel ako víťaz (bodaj by aj nie
Ak by som mal ale vypichnúť také tie A "na bežné pitie" tak jednoznačne vyhrava la grenuille, authentique a clandestine.. škoda, že sa už minuli (niektoré)..
keď je vonku škaredo (a peňaženka šuští a nehrká) tak aj severská Valkýra a švýcar Opaline velice zahrejú na duši..
Na záver sa chcem poďakovať ľuďom, čo robia svoju robotu dobre a s láskou.. Vďaka nim som spoznal svet A tak ako sa patrí.. len tak ďalej.. len tak ďalej!!!
PS: odkedy som v tomto lepšom svete, tak už nechodím na pivo.. ale na a, a podobne nechodim chlastať ale absintovať.. teraz sa snažím osvietiť svet aj známym na SVK, ale ide to ťažko a pomaly.. ale predsa.. fotrík dostal už prvú lastovičku - Reality bitter.. (i keď to nie je úplne piteľná záležitosť.. semienko bolo zasadené.. počkám si na úrodu.. )