gl0Rf

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
gl0Rf

gl0Rf

Příspěvek od gl0Rf »

Ahojte. Osobne ma bude dosť ničiť písanie s diakritikou, ale skúsim to prekusnúť ;)

Na úvod sa teda predstavím. Volám sa Peter a som večný študent :D ..
Pochádzam zo Slovenska (ako je patrné z jazyka, ktorým sa prezentujem), ale žijem už nejaký čas v Brne. K A som sa dostal vďaka kamarátom z Brna, ktorí si zmysleli, že si založia hospu (radšej by som použil výraz absinthový bar)..

Týmto by som sa im všetkým a hlavne V.-mu rád poďakoval, pretože je to jedna z vecí v mojom živote, ktoré ma fakt pozitívne obohatili (a to som si nikdy nemyslel, že niečo také poviem práve o alkohole akéhokoľvek druhu, typu a pôvodu)..

Rovno sa teda touto cestou poďakujem aj Martinovi, ktorý to vlastne má celé +/- na svedomí :P

Ako obľúbený absinthe uvádzam L'Ancienne.. Niekto si môže pomyslieť, že iste mám prachatých rodičov.. sklamem vás :D mal som tú česť len raz v živote, ale dobre si naň pamätám. Ak by som mal vypichnúť ďaľšie, ktoré si rád doprajem, tak myslím, že kompletka od Žusy je taký ten dobrý základ. Ako prechádzal čas, tak som mal možnosť sa stretnúť aj so zahraničnými. Authentique, La Clandestine, Butterfly , Opaline, Vieux Pontarlier, La Maison Fontaine Verte, Mansinthe, Un Emile 68, Valkyria, Francois Guy aj Brute 80 bol super.. ale nechcem zabudnúť ani na CAMI, pretože Hieronymus Bosch a Toulouse Lautrec mi boli vcelku po chuti.

Holt, nedá sa svietiť.. L'Ancienne z nich vsetkých vyšiel ako víťaz (bodaj by aj nie :D )
Ak by som mal ale vypichnúť také tie A "na bežné pitie" tak jednoznačne vyhrava la grenuille, authentique a clandestine.. škoda, že sa už minuli (niektoré)..

keď je vonku škaredo (a peňaženka šuští a nehrká) tak aj severská Valkýra a švýcar Opaline velice zahrejú na duši..

Na záver sa chcem poďakovať ľuďom, čo robia svoju robotu dobre a s láskou.. Vďaka nim som spoznal svet A tak ako sa patrí.. len tak ďalej.. len tak ďalej!!!

PS: odkedy som v tomto lepšom svete, tak už nechodím na pivo.. ale na a, a podobne nechodim chlastať ale absintovať.. teraz sa snažím osvietiť svet aj známym na SVK, ale ide to ťažko a pomaly.. ale predsa.. fotrík dostal už prvú lastovičku - Reality bitter.. (i keď to nie je úplne piteľná záležitosť.. semienko bolo zasadené.. počkám si na úrodu.. )
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: gl0Rf

Příspěvek od Habu »

Absinthe - it's good for you! :twisted:

A vítej. Je hezké pozorovat novou generaci, která začíná a absintem a ne s toxickými pseudo czechsinthy.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

vitej a uzivej inforamci na foru do sytosti :F
Omnia mea mecum porto.
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Vítej a přeji hodně chuti a peněz do objevování absintového světa :)
Hektor
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hektor »

Vítej a užívej v dobrém ;)
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
gl0Rf

Příspěvek od gl0Rf »

Diky vsem :)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Vítej u nás! :)

Ad Habu: Nová generace... ty ty generace nějak rychle krájíš. Je to teprve 6 let od založení spolku pochybných alkoholiků. :D
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Odpovědět