Nemilé.
Možná hloupej dotaz, ale co je to za móresy obdržet zboží před zaplacením?
Ehm.... na fakturuHabu píše: Možná hloupej dotaz, ale co je to za móresy obdržet zboží před zaplacením?
Ja tam občas zájdem. Voľakedy tam bolo super, asi najlepšia Plzeň v Prahe, jedlo dobré a obsluha väčšinou rýchla. Antoníčka ale nevedeli pripraviť. Napriek tomu, že som im povedal ako, tak mi doniesli k vode cukor a zápalky. To bolo tak 2 roky dozadu. Teraz je Plzeň taký priemer, jedlo sa stále ako tak dá a obsluhe to často trvá. Občas sa ešte stane, že doniesú pivo bez objednania, keď vidia, že končí, ale častejšie treba čakať hodne dlho.Froggg píše:Tak jsem si byl posedět, již poněkolikáté, u Sedlerů na Karlově náměstí, ale až teď naposledy, a až při odchodu, jsem si všiml, že tam mají téměř kompletní sortiment Žufánkovic klanu, včetně Antoníčka, kterého si cení na 90 korun. Bohužel jsem neměl možnost, vzhledem k tomu, že jsem odcházel, ohodnotit servis. Nebyl jste tam někdo, nemáte zkušenosti? Mám to kousek od fakulty, tak se tam určitě ještě někdy zastavím.
xsonnyk5 píše:Tak ten Les mě nepotěšil, zrovna dneska jsem se tam chystal jít.Tak se halt v té Ostravě ztratím někam jinam.
![]()
(a jen tak mimochodem, kdyby chtěl nějaký Ostravák popít, tak pm)