"Rozrušený" absint
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Rozrušený" absint
K tomu jak kdo co pije, to jsou prostě osobní rituály. Každý má něco. Já takových pitomin mám taky dost. Třeba před zkouškou dávám na krk pentagram a beru si svůj šťastnej prsten z oceli a není to proto, že bych věřil na magii, ale prostě proto, že to je rituál, který rád dělám před zkouškou. Zastávám názor, že tak 80% všeho pramení z psychiky. Takže když Martin rád nechá odstát láhev, tak mu pak zaručeně více chutná a já odpaluju zkoušky jednu za druhou. 
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Řešili jsme s kamarádem myšlenkovou úvahu, zda by kombinace ultrazvukové "čističky" lihu plné 75 % absinthu s provzdušňováním kyslíkem a prosvětlováním extra silnou světelnou lampou mohla vést k výbuchu či nikoliv.
Co myslíte?
Líh + kyslík + ultrazvuk + silné osvětlování - Ví Bůh či výbuch?
Co myslíte?
Líh + kyslík + ultrazvuk + silné osvětlování - Ví Bůh či výbuch?
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ví Bůh. Každopádně to natočte na video a ten následný výbuch dejte na youtube. Ty videa ve stylu "two fuckin' morons doing a crash boom bang" mají velkou sledovanost