"Rozrušený" absint

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: "Rozrušený" absint

Příspěvek od Vaultboy »

K tomu jak kdo co pije, to jsou prostě osobní rituály. Každý má něco. Já takových pitomin mám taky dost. Třeba před zkouškou dávám na krk pentagram a beru si svůj šťastnej prsten z oceli a není to proto, že bych věřil na magii, ale prostě proto, že to je rituál, který rád dělám před zkouškou. Zastávám názor, že tak 80% všeho pramení z psychiky. Takže když Martin rád nechá odstát láhev, tak mu pak zaručeně více chutná a já odpaluju zkoušky jednu za druhou. :ugeek:
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

Řešili jsme s kamarádem myšlenkovou úvahu, zda by kombinace ultrazvukové "čističky" lihu plné 75 % absinthu s provzdušňováním kyslíkem a prosvětlováním extra silnou světelnou lampou mohla vést k výbuchu či nikoliv.
Co myslíte?
Líh + kyslík + ultrazvuk + silné osvětlování - Ví Bůh či výbuch?
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ví Bůh. Každopádně to natočte na video a ten následný výbuch dejte na youtube. Ty videa ve stylu "two fuckin' morons doing a crash boom bang" mají velkou sledovanost :)
Odpovědět