Blanche Neige
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blanche Neige
Hej, chcem
diky
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký vzoreček? 1dcl?
Na celou flašku bych to viděl až po koštu.
Na celou flašku bych to viděl až po koštu.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Není problém. Jak budeš někdy něco objednávat, tak si o decovku napiš do poznámky.
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Ok, děkuji Martine, další objednávku bych udělal až pustíš do prodeje OMFG, nebude to problém, když to bude až začátkem června? Momentálně jsou zásoby dostatečné ;D
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
Nechcete to někdo dovážet, ať ty krásky můžu poslat na bar? 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Pravidelně těžko, ale při svých služebkách do Německa bych pár kousků vzít mohl.HNS píše:Nechcete to někdo dovážet, ať ty krásky můžu poslat na bar?
- Moderní absinthe chutná moderně.
Já bych to klidně objednal, ale jelikož je to určeno k prodeji, tak jsou třeba kolky a tak, vždyť víš
Ale děkuji! Navíc tebe bych rád využil, až bude příležitost, na nějaké ty prebany

Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Stale neni moznost to nekde u mas ochutnat?
V Naproti baru to maj, mají to snad na všech fotkách

- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, právě popíjím novou, letošní šarži Blanche Neige!
Protože absinthes.com, což byli zadavatelé Blanche Neige, jsou pryč, skončila i "jejich" Blanche Neige, kterou vyráběla Gaudentia Persoz.
Blanche Neige, jeden z nejlepší blanche absintů vůbec, s pelyňkem Artemisia Genepi, ale žije! Gaudentia letos "Sněhurku" opět vypálila a, ano, JE TO TAM! Je to stále ta dobrá Blanche Neige plná Genepi. Nová etiketa je stále v procesu, ale Gaudentia mi ji ukázala.
Heč!
Dokázala to! Navíc mi přijde, že tahle "clandestine" verze opět trochu překračuje thujonové regule. Tetelím se štěstím a odlétám na moment pryč...
Protože absinthes.com, což byli zadavatelé Blanche Neige, jsou pryč, skončila i "jejich" Blanche Neige, kterou vyráběla Gaudentia Persoz.
Blanche Neige, jeden z nejlepší blanche absintů vůbec, s pelyňkem Artemisia Genepi, ale žije! Gaudentia letos "Sněhurku" opět vypálila a, ano, JE TO TAM! Je to stále ta dobrá Blanche Neige plná Genepi. Nová etiketa je stále v procesu, ale Gaudentia mi ji ukázala.
Dokázala to! Navíc mi přijde, že tahle "clandestine" verze opět trochu překračuje thujonové regule. Tetelím se štěstím a odlétám na moment pryč...
- Moderní absinthe chutná moderně.