ganmiki

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
ganmiki

Re: ganmiki

Příspěvek od ganmiki »

Ahoj všem.
Země bez zákona je fajn film, mám ho rád, hlavně Tom Hardy je v něm naprosto úžasnej a nakonec i toho vola Shiu z Transformers, kterýho jinak moc nemusím jsem tady taky zkousnul.
Co se týče braní zbraní ( ha rým ) kamkoli tak Vás zklamu, něco jinýho je ohlídat si bezpečnost na střelnici ( v případě lukostřelby třeba na soukromé doma, což v případě perkusních zbraní nelze ) a něco jinýho je tahat je na nějaký kalby, to smrdí průserem.
Ve středu nebo ve čtvrtek mi přijde Víla tak v pátek provedu první vážnější seznámení. Už se docela těším.
Rafael
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafael »

Se přiznám, že z perkusáku jsem ještě v žádné restauraci a ani před ní ještě nestřílel. Pokud neberu v úvahu vhodnější místa, tak jen v tovární hale. A i když byla dost velká nebyl to díky Vesuvitu - černému prachu moc dobrý nápad...
Ale jako zpestření odpolední směny a degustace likérů dobré. I po x létech na to rádi vzpomínáme:-))))

Obrázek
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
ganmiki

Příspěvek od ganmiki »

Tak La Grenouille přišla dříve, čili ochutnávka proběhla, tedy jenom jedna sklenka, postupoval jsem podle zvyklostí ( ledová voda přes cukr ) a pak spíš cucal než pil. Jako pendrek no :angel . Žena mi to hned pohanila, že jsem si mohl nechat rozpustit pár pendreků ve vodce a vyšlo by to chuťově nastejno a nestálo to takovej majlant, no ona tomu nerozumí ( doufám ).
Apropo, objednal jsem si s tím i tu jeho ( Žufánkovu ) Vínovicu a musím to taky pochválit.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

To je bohužel první věc, která napadne nezkušeného absintistu, respektive občasného konzumenta.

Pendrek je lékořice. Absint je anýzovka. Anýz ≠ lékořice. Ale to se člověk naučí poznávat časem. Ty chutě a vůně jsou odlišné.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Chuť lékořice bonbony pochází z anýzu. Pendrek = anyz.
Já jsem s tebou v Rockland.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Nevím, co do toho rvou dneska, ale původní pendrek (ten černý) je zahuštěný extrakt z kořene lékořice. Pendrekové bombony necucám, tak nevim. Ale piju dost absintu a pendrek bych v tom nehledal.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Pendrek = policie = bolest = listopad 1989 = komunismus

Závěr, piješ-li absint, jsi fízl. :mrgreen:
- Moderní absinthe chutná moderně.
ganmiki

Příspěvek od ganmiki »

Tak nevím, ale nějak na mě ta Víla zvláštně působí, asi to bude nějaký placebo efekt, protože v nějakou tajemnou moc Thujonu ( který tam stejně asi není ) nevěřím. Každopádně při obou mých konzumacích jsem se přistihnul, že jak tu skleničku žmoulám v ruce a pomalu usrkávám tak najednou s připitomělým výrazem čumím do prázdna a na nic nemyslím. Nebo to u mě spouští nějaký flashbacky z minulosti a užívání různých přírodních substancí. A nebo je to prostě jenom náhoda.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Je to celou kombinací všech těch parádních bylin (a thujonu). Po absintu je jiné rozpoložení, jako po whisky či rumu. Jiné. Thujonové a fenchonové :)
Odpovědět