Vzhledem k úspěchu, který Kyle Bairnsfather zaznamenal se svou produkcí macerátů Bitter a Reality však doporučujeme k ochutnání spíše jeho vyhlášené produkty.
Kyle
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kyle
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, na fejsbučích stránkách čím dál tím více absintových nadšenců začalo pět ódy na Kylovy absinty. Jmenovitě Virgin Verte nebo Kyle Absinthe.
Měl jste to někdo nedávno? Virgin Verte chutnal před časem jak nať z mrkve a Kyle Absinthe byl hodně slabej pastis. Sám Simon, aka Preban-master by Kyle Absinthe dle jeho slov zařadil mezi TOP3 blanche. WTF!?
Měl jste to někdo nedávno? Virgin Verte chutnal před časem jak nať z mrkve a Kyle Absinthe byl hodně slabej pastis. Sám Simon, aka Preban-master by Kyle Absinthe dle jeho slov zařadil mezi TOP3 blanche. WTF!?
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nad tim pozvednul oboci a vyjadril rozpaky. Nicmene prave Simon mi odepsal, ze dneska je to uplne jinde, nez bejvaly Kylovy maceraty, a at to zkusim. Takze se pripojuju k Habuovo dotazu. Jestli nikdo neda echo do patku, tak se holt obetuju a pri vikendovy navsteve Berlina v Absinthdepot jednu flasu drapnu a otestujuHabu píše:Přátelé, na fejsbučích stránkách čím dál tím více absintových nadšenců začalo pět ódy na Kylovy absinty. Jmenovitě Virgin Verte nebo Kyle Absinthe.
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Hele... Virgin Verte je o několik tříd lepší než to, co jsem měl možnost ochutnat před 2 lety. Aktuálně to sice není nic, z čeho bych si sedl na prdel, ale pitelné to jakž takž je. Na druhou stranu nevím, co na tom Simon vidí.
http://www.absinthemafia.com/viewtopic.php?f=19&t=902" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten Kyle blanche jsem ještě neměl. Pořád se zdráhám koupit celou láhev.
http://www.absinthemafia.com/viewtopic.php?f=19&t=902" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten Kyle blanche jsem ještě neměl. Pořád se zdráhám koupit celou láhev.
- Moderní absinthe chutná moderně.