Sauvage
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sauvage
Počítám s tebou Habu, jedna je tvoje.
edit: Psal mi Marc. K této hodině, tj. 19:40 mají skladem 73 lahví, tj. za 24 hodin od newsletteru prodali 100 kusů. Monstrózní!
edit: Psal mi Marc. K této hodině, tj. 19:40 mají skladem 73 lahví, tj. za 24 hodin od newsletteru prodali 100 kusů. Monstrózní!
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Dá sa to ešte zaokrúhliť na 8, alebo som sa ozval už moc neskoro?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jednu mám ještě volnou, takže může být tvoje. Balík je už na cestě a nejpozději ve středu tu bude. Zítra ale odjíždím pryč a vrátím se až kolem 20 dubna. Láhve pro tebe, Habua a Tuvyho bych tak mohl poslat až poslední týden v dubnu.
Pokud by vám to nedělalo potíž, tak už teď mi můžete poslat peníze na 2200012822/6210 Je to můj internetový účet a jinak než převodem tam peníze nedostanu.
Flaška je za 79€ a poštovné z Německa bylo vzhledem k množství zadarmo. Pošlete tedy 2000 Kč a tím si zajistíte, že nebudu mít nutkání si ty flašky nechat všechny
Pokud by vám to nedělalo potíž, tak už teď mi můžete poslat peníze na 2200012822/6210 Je to můj internetový účet a jinak než převodem tam peníze nedostanu.
Flaška je za 79€ a poštovné z Německa bylo vzhledem k množství zadarmo. Pošlete tedy 2000 Kč a tím si zajistíte, že nebudu mít nutkání si ty flašky nechat všechny
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Super, dik. Dnes/zajtra pošlem na účet a koncom mesiaca urobím nejakú objednávku kde sa to bude dať prihodiť.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tak borci, jsem doma. Čekalo tu na mě (a na vás) pár lahví Sauvage 2nd edition a tak kdož jste měli zájem, můžu expedovat!
Platbu mám od Tuvyho (dvě láhve) a Stega (jedna láhev) a zbývá Habu. Nejsou nijak označené, že se jedná o druhou šarži a tak si je fixou hezky poznačte.
Platbu mám od Tuvyho (dvě láhve) a Stega (jedna láhev) a zbývá Habu. Nejsou nijak označené, že se jedná o druhou šarži a tak si je fixou hezky poznačte.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Kuwa jsem kokot... sklerotickej! Odesílám!
(+200 za vzorek Zubrsinthu)
(+200 za vzorek Zubrsinthu)
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Na start, připravit, pozor, 3... 2... 1...
GOGOGO!!!
http://www.absinthe.de/en/absinthe/fran ... n-emile-68" onclick="window.open(this.href);return false;
GOGOGO!!!
http://www.absinthe.de/en/absinthe/fran ... n-emile-68" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) Habu dne pát 08. led 2016 17:46:28, celkem upraveno 1 x.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Jedna láhev od Markuse na cestě. Bude-li to dobré, objednám další. Ale dle toho, jak se výroba v Emile Pernot sere, mají všichni strach, že to bude nepitelné. Takže uvidíme.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Bude-li to dobré, objednám taky....Habu píše:Bude-li to dobré, objednám další.
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Kontaktovat uživatele:
Takže degustace...
Ne.
Tohle.
Není.
Sauvage.
Už při čichání jsem zavětřil, že bude zle. Pelyňku pomálu. A v žádném případě toho divokého, jako v první šarži. Někdy v polovině louche se aroma výrazně zlepšilo a já začal doufat. Plně zavodněno a příjemné aroma to tam. A chuť? Pálí to. Není to hořké, ale po divotvorném pelyňkovém aroma z první šarže ani památky. Na vylití to není, ale zdaleka nejde o dobrý absint. Celkové skóre s klidem pod 50%.
Nekupovat. Nemá to cenu. Hlídat své zásoby první šarže doma, máte-li nějaké.
Velké zklamání.
Ne.
Tohle.
Není.
Sauvage.
Už při čichání jsem zavětřil, že bude zle. Pelyňku pomálu. A v žádném případě toho divokého, jako v první šarži. Někdy v polovině louche se aroma výrazně zlepšilo a já začal doufat. Plně zavodněno a příjemné aroma to tam. A chuť? Pálí to. Není to hořké, ale po divotvorném pelyňkovém aroma z první šarže ani památky. Na vylití to není, ale zdaleka nejde o dobrý absint. Celkové skóre s klidem pod 50%.
Nekupovat. Nemá to cenu. Hlídat své zásoby první šarže doma, máte-li nějaké.
Velké zklamání.