mezi absinty nejsem nováčkem, dokonce nejsem nováčkem ani v rámci tohoto fóra (i když za svou předešlou existenci zde se nepříjemně stydím), ale v rámci této záležitosti bych vás všechny potřeboval poprosit o pomoc. Resp. názor.
Jsem student, nicméně už dva roky si přivydělávám v jedné kavárně ve Svitavách. Jsme malé město a o pravém absintu tu nikdy nikdo neslyšel. Je to tu pro lidi sprosté slovo, synonymum kocoviny nebo 70% výčepní lihoviny. Není jen v mém osobním zájmu (jako, že málem je) jméno absintu, alespoň v rámci našeho města, očistit.
Po velmi vyčerpávajících přednáškách se mi konečně podařilo přesvědčit vedení našeho podniku, aby absinty pořídilo. Trvám však na tom, že než absinty vypustíme do prodeje, proškolím celý personál a připravím nějaké promo.
Pořízené lahve jsou, Bourgeois, Žába, a Nouvelle Orléans. Výběr to možná není úplně šťastný, chybí švýcar a přebývá Nouvelle, kterou málokdo ocení. Co si o našem výběru myslíte Vy?
A k promu využiji dvě cesty, galerii fotek s veršovanými popisky na naši facebookové stránce a leták, jež se bude válet po stolech. Celou galerii budu po uveřejnění samozřejmě sdílet i zde, fotky jsme nafotili překrásné, o básničky se ale podělím hned, abych měl nějakou seriózní zpětnou vazbu. Rozložení letáku najdete v souboru níže. Přehýbá se natřikrát, jak je vidět na tom jednoduchém renderu, na titulní straně je pak ten úplně pravý sloupec po pravé straně. Zajímal by mě váš názor nejen na obsah, ale i na samotný koncept. Jednotlivé soubory naleznete v příloze.
Nerad svými starostmi zaměstnávám fórum, ale doufám, že jsou zde tací, jež podobnou iniciativu ocení, rádi si naše podklady přečtou a třeba se k nim vyjádří. Nejlépe, kdyby se časem k nám na kavárnu i zastavili
Moc díky za pozornost a případné připomínky.
Za sebe a kavárnu v parku,
Břeťa