O žábu se nebojím... Martin moc dobře ví, že Teenage Mutant Ninja Frogs by mu propíchly/i gumy u traktoru kdyby stopnul výrobudrahousek píše:Proboha co to tady šíříte za poplašný zprávy!!!!!! - radši jsem objednal 4 Žabáky do zásoby......
L'Ancienne
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: L'Ancienne
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Stefano prožívá nějakou osobnostní krizi a tak to dopadá. Žába ohrožená není, s ní nemá co dočinění. Nikdy u její destilace nebyl. Ale chce být u každé destilace L'A a to mu současné místo pobytu tak jednoduše nedovoluje.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Se Stefanem jsem mluvil předminulý čtvrtek, když jsem se utrhl na malý absintový večer v Orlandu na Floridě. Stefano vypadal celkem v pohodě, stejně tak manželka. Hlouběji jsem nevrtal. Měl jsem možnost ochutnat jeho jednorázkovku Quintessenza (základem vínovice z 60. let stařená v sudu) - absint jemný, jak sám preban, chutnalo to jako mix mezi L'Ancienne, La Grenouille a nějakým tím prebanem. Pak dva nové nepojmenované pokusy, blanche pokus s černobýlem a nový verte, ze kterého jsem byl nadšenější než z Quintessenzy. Název to zatím nemá, ale šlo doslova o tekuté bylinky. Metal jsem kozelce. Jestli to ale půjde do "velkovýroby", nevím. Každopádně se teď stěhovali z místa na místo a jak jsou na tom finančně jsem se neptal. A Stefano je teď btw. oficiální Američan. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Díky za zprávu.
Jj, s tím stěhováním to mají složité. Tohle bude už asi jejich 4 místo. Co rok, to někde jinde. Ale jakože brutálně jinde. Boston - Miami a tak.
Jj, s tím stěhováním to mají složité. Tohle bude už asi jejich 4 místo. Co rok, to někde jinde. Ale jakože brutálně jinde. Boston - Miami a tak.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jsem byl v Budějicích v jednom VO s alkoholem. V regálu měli L'Ancienne 2012 včetně krabičky, která se používala jen v tom roce! Nejlepší nákup co jsem za poslední měsíce udělal 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Martin píše:V sobotu jsem byl v Budějicích v jednom VO s alkoholem....
gratuluju k ulovku
Omnia mea mecum porto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Cash&Carry na J. Boreckého. Měli tam původně dvě láhve, ale tu druhou si asi pro sebe ukradl majitel.
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Martine, to jako fact, nebo si děláš jen srandu s tím "archivem"?
*
Ale znal jsem jednoho a ten kdysi jak se rušily obchody Sklo - porcelán, skoupil velmi levně v širokém i dalekém okolí všechny 2, 3 a 5l demižonky.
Prý na nějakou archivaci....
A doteď jich má plný sklep a většinou jen málo nebo vůbec nepoužitých...
*
Ale znal jsem jednoho a ten kdysi jak se rušily obchody Sklo - porcelán, skoupil velmi levně v širokém i dalekém okolí všechny 2, 3 a 5l demižonky.
Prý na nějakou archivaci....
A doteď jich má plný sklep a většinou jen málo nebo vůbec nepoužitých...
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave...tam bych takovy poklady necekal...to abych to tam ted pravidelne checkovalMartin píše:Cash&Carry na J. Boreckého. Měli tam původně dvě láhve, ale tu druhou si asi pro sebe ukradl majitel.
Omnia mea mecum porto.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
..to už je to s tím světem nějak v prdeli ne, když si musíš kupovat vlastní chlast v Budějkách v nějakým VOMartin píše:V sobotu jsem byl v Budějicích v jednom VO s alkoholem. V regálu měli L'Ancienne 2012 včetně krabičky, která se používala jen v tom roce! Nejlepší nákup co jsem za poslední měsíce udělal
...já ci takýýýýýýýý
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
----------------- www.darujkrev.cz --------------------