HNS

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

HNS

Příspěvek od HNS »

Ahoj,
jsem HNS a přišel sem vás sr...

Ne,to rozhodně ne.

Mám na starosti provoz jednoho podniku v Praze ( jméno vynechávám, kvůli reklamě a hlavně kvůli negativní reklamě, kterou bych mohl způsobit já :chuckle ). Celkem dost mám odpracováno za barem, nějaké léta jako provoz. Jestli úspěšná ponechám na jiných.

Od všech kategorií destilátů a nejen jich, mám něco prochutnáno, ale rozhodně nejsem odborník a rozhodně vám neřeknu nějaké dogma ( možná ).

A proč sem tu? Zajímají mne vaše názory, zkušenosti a hlavně, nezvládnu to propít celý sám! Navíc, když o něčem nevíš tolik, kolik by jsi chtěl, tak se uč...A od toho jsem tu. A předem děkuji, jen jako čtenář jsem získal spoustu skvělých feedbacků.

Rád se podělím o to, co už vím a znám,ale pokud budete chtít,primárně na mne směřujte spíše okrajové otázky na jiné destiláty, na absinthe bych tu chtěl být jako pozorný posluchač a zvídavě pokládat otázky.

Nejlépe vám asi poradím s rumem ( napito až moc věcí ), whisk(e)y ( něco tam napito je ),ginem ( tam vím všechno nejlíp! ) a možná něco málo ostatního, případně odkážu na kvalitní zdroj informací. Díky a ať se vám daří!
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Rafael
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Re: HNS

Příspěvek od Rafael »

Ahoj a vítej.
*
Já nevím co je a není reklama, ale v každém případě mně na forech taková striktní omezení vždy odradila a odradí....

Vždy si rád přečtu, kliknu na nějaké odkazy kde se něco dozvím, počtu si tam, můžu si tam něco koupit, navštívit ten podnik atd.
(Sice ta poslední možnost je už pro mně celkem bezpředmětná, ale rád poznávám aspoň takhle...)

Jak se to masivně nezneužívá a má to informativní charakter je to určitě jen k prospěchu všech.
Taky i proto se mi tady moc líbí...
*
A ač jsem tady zelenáč, přeji ti totéž!
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Nazdar HNS! :)

Vítej a nyní mrkej i do témat, kam maj přístup jen absintisté. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Díky pánové!
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Vítej,
a až seznáš, dej vědět jméno podniku, až bude někdy cesta kolem, určitě se někdo staví :) Vždyť absint, ač se dá pít v jednom, nejlépe chutná ve spolešnosti ostatních pijáků :)
Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
Odpovědět