Kde všude se dá popít zelená víla?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde všude se dá popít zelená víla?
Kdyby byl někdo v Táboře a nevěděl, co s načatým večerem, tak doporučuji bar Obývák. Super kavárna a cocktail bar s Martinovým sortimentem.
http://www.obyvakbar.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.obyvakbar.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Tak už i v Klatovech lze popít ŽUSY produkce - https://www.facebook.com/CafeJednorozec/" onclick="window.open(this.href);return false;
a když jsem se zmínil o absintu, tak barman nezačal hledat zapalovač, ale zahlásil, že nachladit vodu není problém. Časy se mění...
a když jsem se zmínil o absintu, tak barman nezačal hledat zapalovač, ale zahlásil, že nachladit vodu není problém. Časy se mění...
Tak sem se dostal na skok do Brna. Vyjma toho, že jsme konečně viděli, co je to ta šalina ( vypadá to jako tramvaj, jezdí to jako tramvaj, ale je to menší než pražská tramvaj a není to tramvaj páč je to šalina ), proseděli si pracovně celý den, tak jsme ještě něco malinko stihli cestou do naší hájené lokality Prahá.
Že je brněnská barová scéna dál než pražská sem už věděl a proto sem se taky pohodlí auta vyměnil za vidinu zpožděného vlaku, i když s vědomím, že za neskutečně málo času toho moc nestiheme,a prohlásil sem, že jdem Na stojáka na pivo.Tam se zastavím v Brně vždy rád na ukázkově natočené pivo lépe než v Lokálu.
Hodnocení Na stojáka. Absinthe tam nemaj.
To neva.
Konečně BKN. Není třeba popisovat, již tu bylo hodněkrát psáno.
Hodnocení BKN. Absinthe sem neměl.
Já totiž tam šel hlavně slídit jejich míchačky a stejně všichni víme, že oni vědí a mají.
Super Panda Cirkus.
Hodnocení SPC. SPC jsem nestihl a dost mne to se...absinthe tam určitě mají a určitě znají.
Aby to k něčemu bylo a neukamenovali jste mne, v příloze fotka menu BKN, SPC bude mít skoro totožnou nabídku.
Spirit bar. Ultra málo času na tak krásný bar. Vše odbaveno u piana.
Hodnocení SB. Absinthe sem neměl.
Ale samozřejmě, že ho tam mají a vyberete si jedna radost.
Brněnská barová scéna je super. Kvalita, výběr, koncepty s rozmyslem, personál se zájmem a vlídnou moravskou tváří ( i když se dozvěděli, že jsme z Prahy, ale asi je to jen stihomam pražáků
) a mne osobně sedí více než ta pražská, cítím z toho lásku a touhu to opravdu dělat, jak se má
V Brně mám vždycky hrozně málo času a pokaždé si říkám, že tam musím zajet znovu to všechno prozkoumat, budu rád za případné návrhy pro návštěvu.
Bar awards letos v nejprestižnější kategorii ovládlo zaslouženě Brno 3:2.

Že je brněnská barová scéna dál než pražská sem už věděl a proto sem se taky pohodlí auta vyměnil za vidinu zpožděného vlaku, i když s vědomím, že za neskutečně málo času toho moc nestiheme,a prohlásil sem, že jdem Na stojáka na pivo.Tam se zastavím v Brně vždy rád na ukázkově natočené pivo lépe než v Lokálu.
Hodnocení Na stojáka. Absinthe tam nemaj.
To neva.
Konečně BKN. Není třeba popisovat, již tu bylo hodněkrát psáno.
Hodnocení BKN. Absinthe sem neměl.
Já totiž tam šel hlavně slídit jejich míchačky a stejně všichni víme, že oni vědí a mají.
Super Panda Cirkus.
Hodnocení SPC. SPC jsem nestihl a dost mne to se...absinthe tam určitě mají a určitě znají.
Aby to k něčemu bylo a neukamenovali jste mne, v příloze fotka menu BKN, SPC bude mít skoro totožnou nabídku.
Spirit bar. Ultra málo času na tak krásný bar. Vše odbaveno u piana.
Hodnocení SB. Absinthe sem neměl.
Ale samozřejmě, že ho tam mají a vyberete si jedna radost.
Brněnská barová scéna je super. Kvalita, výběr, koncepty s rozmyslem, personál se zájmem a vlídnou moravskou tváří ( i když se dozvěděli, že jsme z Prahy, ale asi je to jen stihomam pražáků
V Brně mám vždycky hrozně málo času a pokaždé si říkám, že tam musím zajet znovu to všechno prozkoumat, budu rád za případné návrhy pro návštěvu.
Bar awards letos v nejprestižnější kategorii ovládlo zaslouženě Brno 3:2.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Inak ak by ste niekto cestou z naproti zaspali v saline a zobudili sa az v Stropkove, tak nie je vsetko stratene. V Peal Bare sa da zohnat St.Antoine a mozno aj z fontankou v dohladnej dobe. https://www.facebook.com/PealBarStropkov/
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Počkaj, TEN Stropkov? Na východe Slovenska? Tam mám babku a kus rodiny.stego píše:Inak ak by ste niekto cestou z naproti zaspali v saline a zobudili sa az v Stropkove, tak nie je vsetko stratene. V Peal Bare sa da zohnat St.Antoine a mozno aj z fontankou v dohladnej dobe. https://www.facebook.com/PealBarStropkov/
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tož děcka, nakupovali sme, rád s vámi u teho posedím.
Díky Brňákům (
Brno! ) to vypadá, že by mohla dorazit i další láhev, ale to jest překvapení
Písnu tu i ceny, kdyby někdo považoval za reklamu, prosím Martina či Habu aby nekompromisně zcenzuroval, ordnung muss sein!
Po 0,04L, ale lejem i malý
:
Amave 90,-
St.Antoine 90,-
La Grenouille 110,-
Mead Base 160,-
Justifiée & Ancienne 220,-
L'Ancienne 250,-
La Clandestine 135,-
Esprit Edouard 190,-
Jade 1901 190,-
Terminus Oxygénée 190,-
Klidně se zastavte jen pokecat a očichat a hrozně rád poradím i další bary v Praze, kde mají super a leckdy lepší nabídku
Díky Brňákům (
Písnu tu i ceny, kdyby někdo považoval za reklamu, prosím Martina či Habu aby nekompromisně zcenzuroval, ordnung muss sein!
Po 0,04L, ale lejem i malý
Amave 90,-
St.Antoine 90,-
La Grenouille 110,-
Mead Base 160,-
Justifiée & Ancienne 220,-
L'Ancienne 250,-
La Clandestine 135,-
Esprit Edouard 190,-
Jade 1901 190,-
Terminus Oxygénée 190,-
Klidně se zastavte jen pokecat a očichat a hrozně rád poradím i další bary v Praze, kde mají super a leckdy lepší nabídku
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ceny vypadají dobře. To zní skoro jako výzva k dalšímu absinthovému setkání...
Už to proniklo i k nám, tedy pokud se nechcete dívat na ( Křižíkovu ) fontánu, můžete se u nás i pohoupat 
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Omnia mea mecum porto.