Hart
- Hart
- Zelenáč
- Příspěvky: 2
- Registrován: ned 11. pro 2016 17:40:57
- Oblíbený absinthe: Fantasmagoria
- Kontaktovat uživatele:
Hart
Ahoj,
předně k představení sebe sama - jsem syn, snoubenec, barman, básník, vizuální umělec, pořadatel básnických akcí. Zdejší fórum sleduji z zpovzdálí už nějaký ten pátek a některé zdejší názory mi byly dobrou inspirací, zpětně za ně díky!
Jako syn otce, který provozuje v jedné malebné vísce Severních Čech pěstitelskou palírnu, slavíme letos patnáct let od založení firmy a konečně se mi podařilo přemluvit ho, abychom zkusili vypálit náš první absint.
Dnes jsme stočili prvních 50 lahví blanche absinthu podle franzouské třídy suisse - 70 % obj. a 50 lahví demi-fine - 55 % obj.
Připomínám, že se jedná o úplně první šarži, absint je velmi sladký /možná moc některých bylin?/ a dle mého skromného názoru poněkud mdlý v chuťové paletě, kde velmi převládá "hašlerkovitost". Louche se mi zdá nicméně příslibná, nalahvovaný nevoní nijak strašlivě, po zalití vodou je vůně dokonce, zdá se mi, sladce příjemná.
V příštích měsících se chci věnovat cizelaci receptu a samotné přípravy druhé / třetí vylepšené šarže, marketingu a než přijdu na trh s čímkoliv oficiálním (všichni tu moc dobře víte, jaká legislativní hrůznost dnes obnáší vůbec alkohol nakolkovat), rád bych vyslechl rady odborníků na slovo vzatých - Vás...
Za tímto účelem plánuju v Praze předat několika z Vás, kteří o ozkoušení absintu projevíte zájem, zkušební vzorky, výměnou za to, když mi náš první pokus o absint soukromě zhodnotíte. Případně bych se rád zúčastnil nějaké akce, pokud nějaké pořádáte, přinesl pár lahví a vyslechl si nějakou pořádnou konstruktivní kritiku.
Předem dík a těším se na případnou spolupráci!
předně k představení sebe sama - jsem syn, snoubenec, barman, básník, vizuální umělec, pořadatel básnických akcí. Zdejší fórum sleduji z zpovzdálí už nějaký ten pátek a některé zdejší názory mi byly dobrou inspirací, zpětně za ně díky!
Jako syn otce, který provozuje v jedné malebné vísce Severních Čech pěstitelskou palírnu, slavíme letos patnáct let od založení firmy a konečně se mi podařilo přemluvit ho, abychom zkusili vypálit náš první absint.
Dnes jsme stočili prvních 50 lahví blanche absinthu podle franzouské třídy suisse - 70 % obj. a 50 lahví demi-fine - 55 % obj.
Připomínám, že se jedná o úplně první šarži, absint je velmi sladký /možná moc některých bylin?/ a dle mého skromného názoru poněkud mdlý v chuťové paletě, kde velmi převládá "hašlerkovitost". Louche se mi zdá nicméně příslibná, nalahvovaný nevoní nijak strašlivě, po zalití vodou je vůně dokonce, zdá se mi, sladce příjemná.
V příštích měsících se chci věnovat cizelaci receptu a samotné přípravy druhé / třetí vylepšené šarže, marketingu a než přijdu na trh s čímkoliv oficiálním (všichni tu moc dobře víte, jaká legislativní hrůznost dnes obnáší vůbec alkohol nakolkovat), rád bych vyslechl rady odborníků na slovo vzatých - Vás...
Za tímto účelem plánuju v Praze předat několika z Vás, kteří o ozkoušení absintu projevíte zájem, zkušební vzorky, výměnou za to, když mi náš první pokus o absint soukromě zhodnotíte. Případně bych se rád zúčastnil nějaké akce, pokud nějaké pořádáte, přinesl pár lahví a vyslechl si nějakou pořádnou konstruktivní kritiku.
Předem dík a těším se na případnou spolupráci!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hart
Pecka!
Velice rád ochutnám a napíšu nestranný názor. Adresu napíšu do zprávy. A podle etikety vidím, že jde o Katastrofé! A to je ještě větší pecka, nedávno jsem od ní kupoval její absintovou grafiku s naším absintem. Tímto.
Velice rád ochutnám a napíšu nestranný názor. Adresu napíšu do zprávy. A podle etikety vidím, že jde o Katastrofé! A to je ještě větší pecka, nedávno jsem od ní kupoval její absintovou grafiku s naším absintem. Tímto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hart
Ale to vůbec není katastrofa!
Vítej Harte a hlavně se šibalsky samozřejmě hlásím o vzorek.
Až to půjde do distribuce, tak rád konečně po dlouhé době opět aktualizuji své stránky. (sackrblö, teď koukám, že jsem tam nepřidal ani Justifiée & Ancienne, stydník)
Jinak nejbližší setkání bude 11.2.2017, koukni do sekce Události, kam máš od teď také přístup.
Vítej Harte a hlavně se šibalsky samozřejmě hlásím o vzorek.
Jinak nejbližší setkání bude 11.2.2017, koukni do sekce Události, kam máš od teď také přístup.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Hart
- Zelenáč
- Příspěvky: 2
- Registrován: ned 11. pro 2016 17:40:57
- Oblíbený absinthe: Fantasmagoria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hart
Martine nejedná se o samotnou etiketu, jen sem vykrad něco co mi od ní leželo v počítači, samotná etiketa bude víc absinthová a sexy
) Pokud se nepletu, tak vzorky poslat do Boršic?
Re: Hart
Já si klidně taky rád ochutnám vzorek, ikdyž ti plnou recenzi asi nedám, spíš feedback, jak by to mohlo jít na baru
Ale předně vítej a přeji ti a nám mnoho úspěchů v tvém dobrodružném počínání
Ale předně vítej a přeji ti a nám mnoho úspěchů v tvém dobrodružném počínání
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 508
- Registrován: sob 20. úno 2016 15:55:59
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Bydliště: Český Ráj, za Cipískem vlevo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hart
No paráda. Vítej. Jak bylo řečeno, českých výrobců není dost...
Těším se na ochutnávku, "hašlerkovitost" je mé druhé jméno

Krev je učinný energetický zdroj (Frank Herbert)
----------------- www.darujkrev.cz --------------------
----------------- www.darujkrev.cz --------------------