Zdravím místní osazenstvo a fandy kvalitního pití...
Sem mě přivedla osobní obliba produktů "boršického svatostánku"
I když bydlím kousek k osobní návštěvě jsem se ještě nedostal..
Velký fanda Medového, Mead Base a Kontušovky...
Sice nejsem barman jako velká část místního osazenstva(zabývám se mikrovlnou a laserovou technikou) ale snad sem zapadnu
Medovec jako základ je naprosto geniální surovina...
Samozřejmě to občas proložím Borovičkou, La Grenouille, Hruškovicí ze sudu popř Ořechovka...záleží jaká chuť přijde.
Jen OMG ubývá pomalu...na mě je tam dost cítit pepř atd...u Ginu mám radši když je více citrusový, po ovoci atd...
No, já jen jako včelař, i když víceméně bývalý, jsem se ozval.
Omlouvám se tímto.
*
Jako nějaké macerace, sladidlo i když kalící, určitě dobrý...
Ale zkvašovat kvalitní med na destilát, nebo i jinak tepelně znehodnocený ho používat mi přijde trochu jako jeho degradace.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
Tak jasně... Přijde se o "vitamínky" ale chuťově to je super..
Med(květový) jako takový mám rád i v přírodní formě...
Výrobce se možná naštve ale např do Ořechovky automaticky doma přidáváme lžičku medu na přislazení...Jak mě, tak hlavně ženě tak chutná mnohem více... A co se sedimentů týče tak i ta lžička dokáže udělat nečekaně velký...ale to není problém
Kdo se zabývá auty a policií tak mě možná zná i osobně(nick mám stejný všude) nebo z jiných diskuzí... Hodil bych sem webovky ale nevím jestli se to tady může...